Statele Tennessee, Texas si Florida sunt cele mai ravnite destine migratorii americane

Ohio, Arizona, Colorado, Missouri, Nevada, Carolina de Nord și Georgia completează lista celor 10 state cu cea mai rapidă creștere
0
179

Florida este al treilea stat preferat în care locuiesc cei care se mută în țară, potrivit datelor dezvăluite de U-Haul, cel mai mare transportator de camioane de închiriat, după ce au analizat tiparele de migrație ale anului, anunță ziarul american, de limba spaniolă, diariolasamericas.com.

 

MIAMI.- Conform analizei dezvăluite de compania de închiriere de camioane U-Haul. Florida s-a clasat pe locul trei printre cele 10 state care au primit cea mai mare migrație din alte teritorii ale țării în 2020.


 

Que visitar en Downtown Miami, el centro de la ciudad + Mapa

foto: Downtown Miami. sursa:viajarmiami.com

 

Sunshine State, conform raportului, este depășit doar de Tennessee și Texas de această dată și a fost printre cele patru destinații cu cea mai mare migrație din ultimii patru ani.

 

Calculul este facut prin numărul net de camioane U-Haul care intră într-un stat, comparativ cu cei care pleacă, într-un an calendaristic.

 

Florida, entre los destinos preferidos para vivir en el país

foto: camion U-HAUL

 

 

Datele privind tendințele migrației sunt compilate din mai mult de două milioane de tranzacții înregistrate de companie către o anumită adresă, a dezvăluit compania într-un comunicat de presă.

 

Așa fac statele Ohio, Arizona, Colorado, Missouri, Nevada, Carolina de Nord și Georgia completează lista celor 10 state cu cea mai rapidă creștere, făcând din regiunile sud-estice și sud-vestice ale Statelor Unite un pol de atracție pentru persoanele aflate în mișcare.

La rândul său, California a pierdut o poziție și a căzut pe locul 50, fiind statul cu cea mai pronunțată emigrare sau cel mai mare număr de camioane U-Haul care și-au părăsit granița.

New York este pe locul 42 și Illinois pe locul 49, potrivit studiului menționat anterior.

“O mare parte din creșterea din Florida este atribuită pensionării și climatului”, a spus Amanda Bauer, președintele Companiei U-Haul din Jacksonville.

“Este cald” tot timpul “și oamenii vin din toată țara pentru plajă și stil de viață, precum și pentru multe alte beneficii pe care Florida le oferă”, a adăugat el.

 

Orașele cu cea mai rapidă creștere din statul Sunshine sunt North Port, Kissimmee, Port St. Lucie, Ocala, Melbourne, Panama City, coridorul Bradenton-Sarasota, North Fort Myers, Clermont și Fort Lauderdale.

 

„Alte orașe notabile în profit net sunt Riverview, Palm Bay, Fort Myers, St. Augustine, Pensacola, Brandon și Miramar”, a menționat studiul.

 

Analiza a clarificat că „deși tendințele migrației U-Haul nu corespund direct creșterii populației sau creșterii economice, datele Companiei sunt, totuși, un indicator eficient pentru determinarea orașelor care atrag și rețin rezidenți. .

Datorită celor peste 22.000 de locații, prezente în toate cele 50 de state canadiene și 10 provincii, U-Haul este un punct de referință de luat în considerare atunci când oferă o imagine de ansamblu a locului în care oamenii se mută în țară.

Leave a reply