Spania: MASCA ÎN AUTOMOBILE – Aruncarea în locuri necorespunzătoare a acestora duce la sancţiuni de 3000 de euro

0
1674

Până acum, mulți șoferi credeau că singura sancțiune pe care o puteau primi este legată de utilizarea obligatorie a acesteia, dar trebuie să fim atenţi și la ceea ce facem după ce o folosim, potrivit lasexta.com

În „noul normal” creat de coronavirus, măștile au devenit încă un element al zilelor noastre. Evoluția evenimentelor a făcut ca utilizarea lor să să fie obligatorie, de asemenea, atunci când suntem în interiorul mașinii.

Prin urmare, dacă avem de gând să oprim să alimentăm sau să conducem pe o șosea cu taxă și trebuie să plătim suma corespunzătoare în locurile amenajate de pe drum … va trebui să ne protejăm pe noi și pe ceilalți.

Garda Civilă avertizează că trebuie să aruncăm măștile atunci când și-au îndeplinit deja funcția. Cu toate acestea, trebuie să fim atenți, deoarece aruncarea incorectă poate duce la o amendă considerabilă.

Probabil, majoritatea amenzilor care au ajuns în căsuța poștală (fizică sau electronică) sunt rezultatul unor infracțiuni care a avut Garda Civilă ca martor. Cu toate acestea, dincolo de patrulele și mijloacele disponibile, există mai multe surse care ne pot raporta și, în consecință, ne pot amenda.

Data viitoare când crezi că poți încălca regulile, deoarece nu există nicio autoritate în jur, ai grijă, deoarece acestea sunt peste tot.

Leave a reply