luni, septembrie 26

SPANIA. Ce vești aduce noul președinte al clubului Barcelona, Joan Laporta, despre Leo Messi

0
1491

Joan Laporta va trebui să încerce să găsească soluții la o triplă criză: criză economică, criză sportivă, cu o echipă în plină regenerare și criză socială.

„Primul lucru pe care îl voi face când voi intra în funcție este un audit pentru a cunoaște situația economică și financiară exactă a clubului și pentru a face planul nostru de avarie”, a explicat Laporta în primul său interviu la Catalunya Ràdio.

De asemenea, vrea să discute cu jucătorii și antrenorii clubului și cu Messi, care i-a transmis un mesaj de felicitare:

„Leo m-a felicitat. Suntem prieteni. Este normal ca prietenii să se felicite reciproc. Când voi afla situația clubului, voi face propunerea economică și sportivă. Ceva care a afectat ulterior RAC-1.

„În timpul campaniei, Messi m-a încurajat”

 

Joan Laporta: Lionel Messi quiere al FC Barcelona | Video | CNN

foto: CNN

Nu a fost singurul membru care l-a felicitat

„Gerard Piqué, Jordi Alba… mulți jucători m-au felicitat. Imi plac foarte mult, fac parte din acea mare familie care suntem.” 

„La Paris, vom sta cu capul sus și nu exclud nimic”! a spus el despre returul eliminatoriu al Ligii Campionilor.

Laporta nu a dat informații concrete despre viitoarea colaborare cu fostul director general al clubului Valencia și ex-presedinte al echipei din Mallorca, Mateu Alemany, cel care l-a substituit pe Oscar Grau în CEO Barcelona, arestat săptămâna trecută în afacerea „Bartogate”

Laporta nu exclude o discutie cu acesta

„Dacă trebuie să mă întâlnesc cu Bartomeu, o voi face. Dacă trebuie  clarificate responsabilitățile, voi vorbi cu el”, a mai declarat actualul președinte al clubului catalan.

sursa & foto: elperiodico.com

 

Leave a reply