sâmbătă, noiembrie 27

Șoșoacă se duce „la spitalul de nebuni” pentru a vedea dacă Daniel Gașpar, individul care l-a amenințat cu tortura și moartea pe Raed Arafat, beneficiază de tot confortul

0
454

Senatoarea conspiraționistă Diana Șoșoacă și deputatul Mihai Lasca – ambii intrați în Parlament pe listele AUR – merg joi la Spitalul de Psihiatrie Jebel, de lângă Timișoara, să vadă dacă Daniel Gașpar, individul care l-a amenințat cu tortura și moartea pe Raed Arafat, beneficiază de tot confortul.

Știrea despre expediția celor doi a fost dată chiar de Mihai Lasca. Acesta a menționat pe contul său de Facebook: „Mâine, 22 aprilie, în jurul amiezii îl vom vizita împreună cu colega mea doamna Senator Diana Iovanovici Șoșoacă, pe Daniel Gașpar la Spitalul de Psihiatrie Jebel de lângă Timișoara unde este internat forțat de circa 3 săptămâni. Împreună pentru România!“.

Luna trecută, Gașpar l-a amenințat pe Arafat că-l va lovi cu toporul, cu ciocanul și cu ranga. Secretarul de stat a raportat incidentul la Poliție.


Procurorul de caz a cerut expertiza medico-legală psihiatrică la IML Timișoara, pe 19 martie. S-a concluzionat că “persoana expertizată a avut discernământul abolit, raportat la fapta cercetată, și s-a recomandat aplicarea de urgență a măsurii de siguranță prevăzută de art. 110 Cp (internarea medicală), având în vedere potențialul agresiv și modificările halucinator-delirante prezentate de suspect (…)”.

Instanța a concluzionat că omul e un pericol pentru societate și a dispus internarea sa la psihiatrie.

Vestea a tulburat-o profund pe Diana Șoșoacă. Într-un discurs delirant ținut în fața câtorva zeci de fani la sfârșitul lunii martie, în Piața Victoriei, ea a invocat posibilitatea ca, împreună cu soțul său și cu Luis Lazarus, să ajungă tot la ospiciu.

Ulterior, Diana Șoșoacă a început să posteze, în crucea nopții, mesaje panicate pe contul său de Facebook, în care avertizează că a început războiul biologic împotriva omenirii și că ne vor ucide pe toți.

De câteva zile, Diana Șoșoacă intră în prime-time la România TV, unde cere arestarea premierului Florin Cîțu “pe același principiu ca și la Gașpar”, pretinzând că ar fi amenințat-o cu moartea.

Sursa: ziaristii.com

TagsNews

Leave a reply