Șoșoacă – panicată, dar și mincinoasă: „Marți, Comisia Juridică a Senatului mă va judeca!

0
197

Senatoarea Diana Șoșoacă și-a anunțat susținătorii, într-un mesaj panicat postat pe Facebook, că urmează să fie trasă la răspundere pentru acțiunile sale iresponsabile și că o paște interzicerea tuturor drepturilor și obligațiilor ca parlamentar. Mesajul a fost publicat puțin după miezul nopții de luni, în stilul caracteristic, cu majuscule (care, în metalimbajul online, înseamnă că persoana respectivă țipă).

Conspiraționista, care a participat la toate acțiunile de subminare a măsurilor împotriva Covid și militează împotriva vaccinării, pare luată prin surprindere. Din tonul mesajului rezultă că Șoșoacă nu se aștepta să suporte consecințele propriilor fapte.

De la o vreme, senatoarea e bântuită de tot felul de gânduri. Postează în miez de noapte apeluri alarmate despre războaie biologice și li se plânge fanilor, la mitinguri, că urmează să fie dusă la spitalul de nebuni.


În urmă cu câteva luni spunea că știe, din surse sigure, că armata va scoate oamenii din case, îi va interna în lagăre și-i va vaccina cu forța.

În ianuarie, când a fost în delegația AUR la consultări cu președintele Iohannis, a povestit că toată lumea, în frunte cu șeful statului, a urmărit-o doar pe ea, că personalul și SPP-iștii o priveau cu teamă, iar la venire i se atrăsese atenția să nu bea și să nu mănânce nimic, ca să nu fie otrăvită.

Duminică a afirmat, într-un miting ținut la Cluj și la care au participat 40 de persoane, că până la sfârșitul anului România va fi dezmembrată în 5 părți.

Mesajul disperat al senatoarei Diana Șoșoacă

„MARTI, 13 APRILIE 2021, ORA 12-SENATUL ROMANIEI, COMISIA JURIDICA A SENATULUI MA VA JUDECA PT ACTIVITATEA MEA PARLAMENTARA, LA SOLICITAREA PNL-ULUI IN FRUNTE CU ALINA GORGHIU SI IULIA SCÂNTEI. SE SOLICITA INTERZICEREA ORICĂRUI DREPT SI ORICĂREI OBLIGATII PARLAMENTARE, DE LA INTERZICEREA LUARILOR DE CUVANT , PANA LA INTERZICEREA PARTICIPARII LA SEDINTELE DIN PLEN, INCALCANDU-SE CONSTITUTIA ROMANIEI! DE CE? PT CA LE DERANJEZ ARANJAMENTELE, LINIȘTEA SI SOMNUL PENTRU CARE IAU BANI!

Leave a reply