Sorin Oros: „De ce nu pot s-o cred pe Flavia Groșan, medicul orădean care a răpus Covidu’? Păi, pentru că gândesc”

7
5156

„Fața nu m-ajută, dar vă asigur că aparențele înșeală. Gândul mi se blochează realizând că doamna doctor luptă la baionetă cu virusu’ ăsta care ne fute viața de un an, iar cercetătorii, specialiștii și doctorii în medicină din ÎNTREAGA LUME luptă doar de la distanță. De fațadă.” 

 „Adică „s-a trezit, mai an, bădița Groșan” a luat 3 pastiluțe, 4 frunzulițe de morcovel, și-ncă vreo 5 de plante sahariene și a găsit leacu’. Cam la 100 de leiuți, cum zice ea. Eftin ca braga, când e vorba de veața noastră”, a scris acest mesaj – pamflet cunoscutul gazetar, Sorin Oros, pe canalul său de socializare.

Dar dacă e așa, cum de nu s-au gândit boii ăia de specialiști de pe mapamond la un leac empiric? Ăia 1000 de inși salvați de doamna doctor unde-s? 

 

 Covidu’ tratat de ea, cu schema ei originală, e ca cum ți-ar cădea un dinte iar tu mai ai de mestecat o fleică

 

„O rumegi pe partea aialaltă. Dar dacă-ți pică toți deodată, cum mesteci bucățica de cărniță? Asta o vom afla pe lumea cealaltă. 

 Mă gândesc că ăia 1000 de norocoși o fi avut doar tuse măgărească. Iar dacă e adevărat tot ce afirmă doamna s-o ducă la OMS, la NASA… sau în China. Ca să închidă ciclu bolii. Gândiți, mă, gândiți! Și mai lăsați scenarita pentru ăia de la Gopo”. 

 

Sorin Oros este actor, regizor, fost director al Teatrului de Nord, Satu-Mare,  scriitor, dramaturg, publicist.

 Îi puteți urmări publicațiile pe blogul său aici

7 comments

 1. Cosmin 23 martie, 2021 at 07:51 Răspunde

  Pai vezi ca mai sunt si alti boi de specialisti care si-au dat pareri diferite fata de ce se boraste pe plantatia asta zis Stat Roman. Te salut si sanatate!

 2. vasile 23 martie, 2021 at 12:57 Răspunde

  De ce eu cred 98% restul de 2% ar veni dacă ai vede , auzi realitatea,, cei tratați, , de ce 98% pentru că doctora Flavia G este de specialitate , pleumatolog, , este meseria ei , iar eu respect meseriași , eu am încredere în mine în primul rând pentru că am experiență și am lucrat în multe domenii . Doctora Flavia G nu este singurul doctor din .Ro. sau din lume care au spus că acest virus se poate trata cu alt tratament mai eficient și mai eftin ,, doctorul din Timișoar, din Constanța din Italia, Spania , Canada ect dar, cineva de la butoane cu anumite interese a trasat linia lăsați așa că mai facem noi o selecție artificială o experiență cu ,, aparatul morți,, faimosul și scunpul Ventilator care îți congeleaza plămâni. Există covit da ca și SIDA și altele, care este cel mai eficient și la îndemâna noastră distantarea ,, poate și asta se dorești ,de unde a venit din laborator.

 3. TARABOSSTES 23 martie, 2021 at 17:38 Răspunde

  Rudă ești… de fasole… înfiptă lângă gropița cu puțină balegă… unde, între boabele-i încă nenăscute te dai înalt… plin de aere si te besi…ba ca esti regizor, scriitor, director, dar numai mirosul înțepător de fasole fiarta in urma ta… cineva cine nu are cum a pricepe creatia dumnezeiasca… religia, adica reluarea legaturii cu divinitatea… in cazul doctoritei Grossu a legaturii cu sanatatea trupului… sanatate ce se pierde fie smintirii mintii si inimii fie ignorantei fata de boala reala… de aceea, tu ai sa ramai probabil infipt mereu in gropita de fecale din care cresc plante de joasa rezonanta caci, nu ai cum altfel a regiza spectacolul iesirii din lumea biologica cum doctorita il scrie pe cel al sperantei! Nohat!

 4. Adrian 24 martie, 2021 at 10:47 Răspunde

  La capitolul cariera, ești un „fost” director de teatru. Bănuiesc ca ești prea bun pentru teatrul romanesc, și te-au pus la păstrat ca să nu te stoarcă de talent. Te-ai apucat de doftorit? Ai grija e un teren minat, unde postacii ca tine s-ar în aer. Amintești de înfățișarea doamnei doctor, ți s-au spart oglinzile din casa? Esti victima unui fenomen supranatural, te-ai culcat actorel, și te-ai trezit doftorel. Cauta-ți de lucru, te va ajuta în viata.

Leave a reply