Soldatul rus sfătuit de soție să violeze femeile din Ucraina, capturat

0
82

Soldatul rus care era îndemnat de soția sa să violeze femeile din Ucraina a fost luat prizonier în regiunea Harkov. În urmă cu trei săptămâni convorbirea telefonică dintre el și soție, interceptată de serviciile de securitate ucrainene a provocat o indignare imensă în toată lumea.

Roman Boikovski a fost capturat de ucraineni în apropierea orașului Izium din regiunea Harkov. Informația a fost publicată de Ilia Ponomorev, fost deputat al Dumei de Stat a Federației Ruse, care trăiește în exil la Kiev, după ce în 2014 a fost singurul parlamentar care a votat împotriva anexării Crimeii, informează realitatea.net.

Soldatul rus Roman Boikovski a ajuns cunoscut în lumea întreagă după o discuție cu soția sa în care aceasta îl îndemna să violeze femei, aceasta fiind și o dovadă că femeia era la curent cu abuzurile comise de soldații ruși. Convorbirea a fost intereceptată și publicată de serviciile de securitate ucrainene și a provocat o imensă indignare.


„Deci da, fă-o acolo. Femeile ucrainene de acolo. Violați-le, da.

Deci aș putea să violez și să nu îți spun nimic?

Da, să nu știu nimic. De ce întrebi?

Deci am voie?

Da, îți dau voie. Folosește protecție”, a fost dialogul dintre cei doi.

Roman Boikovski are 27 de ani și a participat și la anexarea Crimeei, în 2014. În cele peste două luni de război au apărut nenumărate dovezi de violență sexuală din partea armatei ruse asupra femeilor și fetelor ucrainene.

Dovada acestor abuzuri este și o adolescentă de 14 ani care trăiește o dramă cumplită. Copila a rămas însărcinată după ce a fost violată în Bucha de mai mulți soldați, iar medicii care au examinat-o au stabilit că o întrerupere de sarcină i-ar pune viața în pericol.

Leave a reply