Sofia Vicoveanca enervată la un festival de muzica populara

0
416

Sofia Vicoveanca a avut o ieșire nervoasă în timpul unei prestații muzicale, motiv pentru care și-a atras multe critici din partea publicului în mediul online.

Indragita cantareata și-a ieșit din fire și a avut o ieșire nervoasă în timpul concertului susținut la Festivalului Haiducilor de la Grinţieş.

Pe filmarea care a fost publicată pe Facebook se vede cum mai mulți tineri, îmbrăcați în costume populare, au făcut o horă în fața scenei, jucând pe melodiile cântate de artistă.

La un moment dat, Sofia Vicoveanca s-a oprit din cântat și a început să țipe la tinerii care jucau. „Nu vreau să jucaţi în faţa publicului! Hai, afară!, a strigat Sofia Vicoveanca la microfon.

Apoi, interpreta de muzică populară a continuat să cânte liniștită, precum nimic nu se întâmplase. Tinerii cărora cântăreața li se adresase au pus punct horei și au plecat din zona din fața scenei.

  • Care au fost reacțiile după ieșirea nervoasă a Sofiei Vicoveanca

Mai mulți internauți au fost siderati, în urma reacției nervoase pe care a avut-o Sofia Vicoveanca.

Priviţi această ieşire a doamnei Sofia Vicoveanca la o serbare câmpenească de folclor unde tineri îmbrăcaţi în costume populare îndemnaţi de organizatori să danseze şi să întreţină atmosfera la care au fost chemaţi, chiar şi de melodia ce o interpreta distinsa doamnă ce suna a chemare de joc, incredibilă atitudinea, ţipă şi îi alungă dând semne de gelozie de imagine, ruşine Sofia Vicoveanca pentru acest gest; cum să încurajăm frumosul românesc? Aşa ca în acest clip?!”  a scris un spectator pe Facebook, în dreptul clipului, în care Sofia Vicoveanca țipa la tinerii dansatori.

  • Reactia lui Gelu Voicu

Artistul Gelu Voicu i-a luat apărarea Sofiei Vicoveanca, încercând să explice reacția acesteia.

Orchestra nu stă în faţa solistului şi dansatorii nu joacă în faţa solistului, decât în situaţiile unui videoclip sau filmări profeniste, unde regizorul stabileşte asta!; solistul cântă în faţa orchestrei şi dansatorii joacă stânga/dreapta, flancând momentul!

Acel moment, dragi colegi dansatori, este a-l solistului, iar dacă se face ilustraţie coregrafică, aceasta nu trebuie să reprezinte o barieră vizuală între solist şi public!, i-a luat însă apărarea artistei Gelu Voicu, potrivit click.ro.

 

 

 

 

 

Leave a reply