Singurul primar USR din Teleorman, racolat de PNL

0
94

Singurul primar USR din Teleorman a fost racolat de PNL, iar anunțul public a fost făcut miercuri de preşedintele organizaţiei judeţene PNL, Eugen Pîrvulescu, citat de Reporter24.ro.

Astfel, primarul Marius Stanciu din comuna Drăgăneşti de Vede (32 de ani), apare în fotografia postată de liberalul Pîrvulescu, scrie g4media.

PNL Teleorman și-a mărit echipa cu un nou primar, în persoana lui Marius Stanciu, tânărul care a câștigat primăria Drăgănești de Vede în toamna anului 2020. Marius a fost singurul primar USR-PLUS din județul nostru, iar lupta nu a fost deloc ușoară, având în vedere cei 28 de ani de mandat ai contracandidatului. De astăzi, Partidul Național Liberal are în Teleorman 49 de primari, mai mult decât PSD, și nu ne vom opri aici!”, a spus Pîrvulescu.

Îl asigur pe tânărul nostru edil de toată susținerea mea și a echipei PNL Teleorman pentru a duce la bun sfârșit ceea ce a promis comunității care i-a acordat votul de încredere”, a mai spus liderul liberal.

Fenomenul traseismului politici este cronicizat în România, cu racolări de parlamentari, primari și consilieri locali pe bandă rulantă, scrie g4media.

Leave a reply