sâmbătă, septembrie 24

Siguranța copiiilor o prioritate pentru polițiștii suceveni

0
502

IPJ Suceava anunță că polițiștii suceveni au dedicat activitățile preventive din ultima săptămână responsabilizarii copiilor și părinților acestora în scopul creșterii gradului de siguranță rutieră.

Timp de o săptămână, la nivelul tuturor subunităților s-au desfășurat activități preventive interactive, proiecte educaționale și activități punctuale pentru dezvoltarea in rândul tinerilor a unui comportament preventiv in trafic.

Chiar dacă este vacanță, polițiștii nu i-au uitat pe cei mici, care sunt predispuși riscului rutier, în orice perioadă.

Copiii au făcut cunoștință cu polițiștii rutieri, au realizat fotografii cu echipajele de poliție și au avut ocazia să învețe sau să își reamintească principalele reguli de circulație, cum să identifice riscurile din vecinătatea traficului și semnificația indicatoarelor rutiere.

Activitățile s-a desfășurat sub forma unor jocuri, iar copiii cu siguranță vor ține cont de recomandările polițiștilor.

Doar în ultima zi de maraton al activităților preventive, în data de 21.08.2021 peste 1500 de copii cu vârste cuprinse între 5 si 16 ani au participat la acțiuni preventive desfasurate de polițiști pe raza întregului județ.  Acțiunile au fost desfășurate atât în mediul urban cât și rural, peste 100 de polițiști participând la sesiunile de informare și activitățile interactive.

Leave a reply