duminică, martie 26

Și Pieleanu anunță că oamenii rușilor intră în Parlament: ”Azi, se naște un nou partid”

1
2618

Ceea ce LUMEALIBERA.ro a anunțat deja în exclusivitate zilele trecute e pe cale să se întâmple: partidul rusofililor de la AUR (zis și ”Alianța Unirii cu Rusia”) este cu un picior în viitorul Parlament.

Trist este că românii au ajuns să parieze pe o forță politică antieuropeană, creată special pentru a destabiliza țara din interior, acesta fiind obiectul anunțat oficial de liderii de la Kremlin în frunte cu Vladimir Putin pentru țările considerate inamicele Rusiei, deci și pentru România.

Iată că, deși românii au suferit enorm de foame și de frig din cauza fostei Uniuni Sovietice, unii dintre ei mai vor o dată!

Marius Pieleanu, sociologul PSD, a anunțat ”codat” că AUR va intra în viitorul legislativ.

Marius Pieleanu, om de casă al Antenei 3, fericit să-i dea ”puiului PSD” condus de George Simion vestea cea mare

„Astăzi se naște un nou partid. Nu avem siguranța că el va fi reprezentat în Parlament, dar este un partid conservator creștin și care adună dacă vreți rezidual oameni care sunt nemultumiți de actuala elită politică”, a declarat Pieleanu la Antena 3, fără a nominaliza partidul lui George Simion și al Dianei Șoșoacă.

Informația privind accederea AUR în Parlament a fost dată inițial pe surse de ziariștii de la Podul, care citau sondajele făcute de liberali la ieșirea de la urne.

”Potrivit numărătorii paralele a liberalilor, la ora 12.00 PSD conducea detașat, situându-se cu nu mai puțin de 5 procente în fața PNL. Este cunoscut că nucleul dur al PSD votează la primele ore, iar criza Covid a cauzat o prezență scăzută la urne.

PNL ocupă locul a doilea în acest clasament temporar. De remarcat că liderii liberali lansează mesaje mobilizatoare și apeluri în care îndeamnă alegătorii să iasă la urne.

USR-PLUS se situează pe cea de-a treia poziție, dar la o distanță considerabilă în urma PNL. Dacă absenteismul se va confirma și Diaspora nu se va mobiliza exemplar, scorul USR-PLUS va avea de suferit.

De-a dreptul sinistru este că, la prânz, scorul AUR era unul peste așteptări, de 6%, ceea ce ar putea avea urmări halucinante”, scriu jurnaliștii de la Podul, într-un articol exclusiv.

Cum i-au păcălit cei de la AUR pe românii sătui de partidele vechi și noi

Șoșoacă și Teodosie, uniți împotriva României europene

AUR, zisă și ”Alianța Unirii cu Rusia” și-a jucat foarte bine rolul. Lăsată de autorități să încalce legea fără probleme, formațiunea lui George Simion și-a scos oamenii pe străzi folosind ilegal drapelul României pe care au lipit sigla AUR.

Tot AUR a încălcat regulile privind adunările în pandemie și a lansat atacuri isterice la adresa stabilității statului român, prin discursul conspiraționist de tip ”ni se încalcă drepturile”, ”masca e botniță” ori ”Coronavirusul nu există”.

În paralel, au pozat în ”grupare antisistem”, adică de formațiune care promite să fie ”altceva”, acesta fiind doar marketing. În realitate, ce îi interesează pe liderii AUR este accesul ”la mălai”, folosind un discurs diferit de partidele clasice.

Mai grav este că, spre deosebire de partidele care au modernizat România, AUR nu are nicio expertiză de niciun fel în care să-ți pui încrederea, în afară de urletele la limita isteriei ale avocatei Diana Șoșoacă, militantă AUR la modă, care l-ar fi îngrozit până și pe Vadim (vezi mai jos, de la minutul 4:00, ce ”patriotism” propune AUR românilor).

Prin înțelegere cu Liviu Dragnea, Olguța Vasilescu a mărit pensiile cu 40% pentru a îngropa viitorul guvern în datorii

Și apropo de Corneliu Vadim Tudor, ce fac Șoșoacă, Simion și alți talibani care se bat cu pumnii în piept că sunt români, deși lucrează împotriva României, este să reînvie spiritul extremist al liderului fostului Partid România Mare (PRM).

Din PRM provine Lia Olguța Vasilescu, actuala baroană PSD a Doljului și fostă mână dreaptă a lui Liviu Dragnea.

Iată deci legătura dintre AUR și PSD, via PRM! Și e doar un detaliu, pentru că sunt o mulțime de legături subterane dintre PSD și ”puiul” său naționalist, deși PSD mai deține și alți ”pui”: Pro România, ALDE, chiar UDMR…

VEZI ȘI:

EXCLUSIV. Pericol pentru România: AUR, partidul lui George Simion, ar putea trece pragul electoral!

USRPLUS, primele rezultate zdrobitoare în Diaspora. Alianța câștigă detașat alegerile în Noua Zeelandă

1 comment

  1. Anton 7 decembrie, 2020 at 07:32 Răspunde

    Ce ura si neintelejere inter noi rominii birfeli care nu au nici o baza ba astea sint cu rusii ba aea cu nemtii ba altii cu americanii ceva strasnic oare va veni vremea de a prinde la minte oameni buni ?

Leave a reply