vineri, septembrie 24

SG-ul PNL, atac la adresa USR-PLUS: doar Dragnea și-a torpilat guvernele

0
55

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a dat un mesaj de susținere pentru Florin Cîțu și le-a  transmis celor de la USR-PLUS că, ” doar Liviu Dragnea își torpila propriile guverne cu moțiuni de cenzură.”

Iată postarea lui Robert Sighiartău:


Suntem alături de premierul Florin Cîțu care trebuie susținut pentru dezvoltarea și modernizarea fiecărui loc din România!

Aceasta este miza acum și în următorii ani.

Este timpul ca partenerii de la USR-PLUS să arate că le pasă de toate comunitățile locale ale României, că pentru ei dezvoltarea, modernizarea și reformele nu sunt doar pretexte și simple teorii îndărătul cărora se ascund interese politice meschine. E timpul ca USR-PLUS să dovedească, în sfârșit, maturitate politică și responsabilitate față de toți românii. Doar Dragnea și-a torpilat două guverne cu moțiuni de cenzură. Vrea USR-PLUS să repete, în parlament, experimentul lui Dragnea alături de foștii locotenenți ai acestuia? Așa înțelege USR-PLUS dezvoltarea, modernizarea și reformele? Cred că mai sunt lideri și politicieni cu rațiune în USR-PLUS care să oprească deriva partenerilor noștri pe un drum al aventurii politice păguboase pentru țară.

Românii se așteaptă la seriozitate și la măsuri concrete care să le aducă o infrastructură mai bună, dezvoltare și un nivel de trai mai ridicat. Este exact ce au făcut mulți primari liberali în comunitățile pe care le conduc. Și exact ce trebuie să facă acest guvern. De aceea premierul Cîțu are tot sprijinul nostru și trebuie să continue, cu curaj și determinare, îndeplinirea angajamentelor privind dezvoltarea întregii Românii. #pentruRomania”

Leave a reply