duminică, octombrie 17

”Servitorii Europei” și Iohannis=Hitler. Nu e ”buldogul” lui Firea, e chiar PSD autorul discursului pro-Rusia!

0
1204

Într-o postare pe Facebook în care făcea referire la ”iohannism – acea doctrină de distrugere a identităţii naţionale şi de renaştere a internaţionalismului marxist”, buldogul Gabrielei Firea a publicat şi o fotografie modificată a preşedintelui Iohannis pentru a-l face să semene cu Hitler.  

„Klaus Iohannis doreşte întreaga putere. Calcă pe morţi. Scrâşneşte din dinţi. Rage ca o fiară: PeeSeeDeee! (…) ohannismul e acea doctrină de distrugere a identităţii naţionale şi de renaştere a internaţionalismului marxist” (…) Pe înţelesul tuturos, Iohannismul este predarea ţării la cheie. Adică, românii să rămână servitorii Europei”, a scris Bădulescu pe Facebook.

Urmare a scandalului creat și a încălcării legislației actuale, Consiliul Antidiscriminare a pornit o acțiune împotriva lui Aurelian Bădulescu, cunoscut cu antecedente de violență verbală din vremea mandatului Firea la București.


Ulterior, Bădulescu a reacționat chipurile pentru a recunoaște greșeala și a demisionat de la șefia organizației PSD sector 3.

În Uniunea Europeană, legislația interzice folosirea simbolurilor naziste în scop politic sau pentru a leza dreptul la imagine al cuiva, ceea ce a făcut Bădulescu.

Mai mult, cu acest discurs fără nicio legătură cu social-democrația europeană, Bădulescu arată că PSD n-a învățat nimic din epoca Dragnea&Tăriceanu – cuplul care a încercat să scoată România din UE (ROMEXIT).

Dacă pentru PSD românii sunt ”servitorii Europei”, atunci de ce 5 milioane de români au plecat la muncă în Europa?

Dacă Europa e ”stăpâna” României, de ce ne dă bani cu nemiluita din 2007 încoace și mai ales acum, în pandemie, când fără aceste fonduri românii ar face efectiv foamea?

Ipocrizie totală și discurs de factură nazistă!

Pentru așa ceva, o demisie din funcția de șef PSD la un sector din București e prea puțin.

Câtă vreme cât Aurelian Bădulescu rămâne chiar și simplu membru PSD, acest partid girează ROMEXIT și implicit întoarcerea României sub cizma Rusiei.

Leave a reply