sâmbătă, septembrie 24

Sebastian Burduja (PNL) atac la primarul sectorului unu: ”De ce să fac aceste lucruri pe sub masă, exact cum se făceau în epoca de tristă amintire PSD-Tudorache?!”

0
501

Intr-o postare, de ultim moment, pe contul sau de Facebook, Sebastian Burduja, vicepresedinte al PNL trece la un atac, vis a vis de modul cum a ”negociat” actualul primar, Clotilde Armand, cu reprezentantii Romprest.

Iata intreaga postare:

A (FOST) ÎNFRÂNT SECTORUL 1…DAR DE CE NE JIGNIȚI INTELIGENȚA?

Înțelegem “pe surse” ca ieri a avut loc o negociere intre primarul sectorului 1 si celebra companie cara pana mai ieri reprezenta “mafia gunoaielor”, dupa spusele dânsei. Consilierii locali nu au știut nimic, totul a fost negociat pe ascuns. Nu a existat un mandat clar de negociere, nu a existat nicio informare. Oare de ce să fac aceste lucruri pe sub masă, exact cum se făceau în epoca de tristă amintire PSD-Tudorache?!
Se pare că negocierea de ieri prevede EXACT aceleași tarife, deci tot acest circ pe nervii si pe sănătatea cetățenilor sectorului 1 a fost complet INUTIL. Doar un joc de imagine, dupa cum am spus de nouă luni de zile- si noi, si o mulțime de profesioniști din spațiul public.
Culmea este că ni se prezintă deja o mare victorie prin faptul că scade factura pentru sectorul 1. Dar asta NU pentru că scad prețurile, așa cum în mod mincinos se susține, ci pentru că primăria a solicitat reducerea frecvențelor.
Da, ați citit și ați înțeles bine: sectorul 1 este atât de curat încât mașinile de gunoi trebuie să treacă mai rar. Mai mult decât atât, există un regulament adoptat printr-o hotărâre a Consiliului General prin care se stabilesc foarte clar frecvențele pentru serviciul de salubritate. Adevarul este ca sectorul 1 deja încalcă acest regulament, la frecvențele din prezent! Reducerea numărului de treceri nu poate să însemne decât o încălcare și mai gravă a legii. Poate ca soluția asta împacă cele două părți semnatare, dar nu îi ajută pe cetățenii sectorului 1.
De la bun început, Partidul Național Liberal a solicitat ferm două lucruri: să avem un sector curat și să se respecte legea. Prin înțelegerea parafată ieri, niciunul dintre aceste criterii nu este respectat. Suntem în continuare alături de primarul sectorului 1 pentru găsirea unei soluții si pentru a face viața cetățenilor mai bună. Aceasta e diferența intre a face politica pentru politicieni (de dragul circului si like-urilor) și a face politică pentru cetățeni și binele lor.
PS Reducerea frecvențelor a fost pe masa inca de la comisia de mediere a consiliului local, de la începutul anului. Se putea face de atunci, daca asta era soluția, si s-ar fi economisit DEJA zeci de milioane de lei de la bugetul local. Dupa tot acest circ suntem in același punct?! Si asta e o mare victorie?!”.

Leave a reply