Se rupe USRPLUS? ”Este posibil”. Cioloș, atacat din nou sub centură din tabără Barna

0
855

USR-PLUS este în pragul colapsului. Emanuel Ungureanu a făcut dezvăluirea pentru B1 TV, joi seara, în emisiunea „Breaking News”, moderată de către Silviu Mănăstire.

„Eu zic că domnul Iohannis, pentru că el este ‘Stăpânul Inelelor’ în politică și va fi până în 2024, cred că se mulțumește și cu o guvernare minoritară, cu câțiva omuleți de la PSD. Și cine știe ce se întâmplă la Congresul USR-PLUS (…) Dacă iese Cioloș, eu zic că mai face rost de câțiva parlamentari. Să se roage, el este om mai credincios (n.r. – Klaus Iohannis).


Emanuel Ungureanu

Eu sunt convins anti-Cioloș, mai ales de la momentul în care am văzut câți oameni din servicii (n.r. – serviciile secrete) au intrat în PLUS. Îi știu pe cei cu CV-uri la vedere. Pe restul nu-i știu, dar îi simt”, a mai transmis Ungureanu, pentru B1 TV.

„Suntem mai despărțiți ca niciodată și nu cred că Dacian Cioloș, dacă va câștiga, va reuși să ne fuzioneze. Este o concurență acerbă. Dacă va câștiga Dacian Cioloș, e posibil ca mulți parlamentari să se rupă de partid”, a declarat parlamentarul Emanuel Ungureanu.

Întrebat punctual, dacă USR-PLUS se va rupe, în cazul în care Dacian Cioloș va câștiga alegerile, Ungureanu a răspuns afirmativ.

„Este posibil”, a declarat Ungureanu.

Leave a reply