sâmbătă, septembrie 24

SCANDAL PRIMĂRIE SECTOR 2: tariful actual, propus de către Supercom este susținut de Radu Mihaiu

2
861

”Primarul Radu Mihaiu se laudă că negociază tariful de salubrizare cu Supercom încă de la începutul anului dar se pare că acesta a căzut, într-un final, voluntar sau nu, în plasa întinsă fără perdea și în văzul tuturor de către societatea de salubrizare”, scrie stiripesurseoficiale.ro.

Astfel, conflictul dintre pesediști și cei de la USR Plus se amplifică și în zona primăriilor de sector, ajungându-se la scandal în ședința de consiliu local de la Primăria Sectorului 2 al Bucureștiului, din seara zilei de 26 august 2021.

Deși “negociază “ de la începutul anului, Radu Mihaiu nu a vrut sa vadă o ilegalitate evidentă în tariful propus de Supercom, care sare în ochi chiar și unei persoane cu studii medii: aplicarea cotei de profit de 7% la o taxă impusă de fondul de mediu, respectiv contribuția pe economia circulară.

Astfel, aproape un euro pe tona de deșeuri colectată de Supercom ajunge ilegal în buzunarul adânc al societății de salubrizare, în detrimentul cetățenilor sectorului 2.

2 comments

  1. Luca 30 august, 2021 at 23:21 Răspunde

    NU FITI SUPARATI, CA PE BANII LU SUPERCOMU..VA INCOLONEAZA SA CANTATI LA BISERICA DIN CENTRU…A LUI NEVASTA-SA… BISERICA LUI CARAMIDARU…

Leave a reply