Scandal CSA Steaua- R.Mușat despre Ogăraru: ”A cerut mărirea propriului salariu cu 30%”

2
515

George Ogăraru reușeste a provoca noi discuții, la CSA Steaua. La începutul verii, juristul Florin Talpan l-a atacat pe fostul fundaș al naționalei, nemulțumit că acesta încasează 4.000 de euro pe lună la CSA.

Acum, a venit rândul unui fost antrenor din Centrul de copii și juniori să lanseze acuzații grave la adresa lui Ogăraru.

George Ogăraru, luat la țintă de Rodrigo Mușat:Ogăraru a cerut mărirea propriului salariu cu 30%”. Acesta a mai adăugat că  ”În luna iunie toate salariile antrenorilor de la Centrul de Copii și juniori din cadrul CSA Steaua au fost reduse cu 10 la sută. Propunerea a fost făcută de George Ogăraru. 

Acum câteva zile, același Ogăraru acerut mărirea propriului său salariu, cam cu 30%.  A motivat că el a contribuit la promovarea echipei de seniori și că de asta merită. Comisia tehnică i-a refuzat acest lucru.

Am fost și eu acolo, mi-au tăiat și mie din salariu, dar nu e vorba de mine aici, ci de foști mari jucători ai Stelei, glorii ale clubului. Cum să le tai salariile unor oameni ca Bumbescu, Iovan, Teo Anghelini, Vasile Aelenei, Gheorghe Nițu sau Lajos Sătmăreanu? Și pentru ce? Ca să I se mărească salariul lui Ogăraru, o remunerație care și așa e foarte mare!”

2 comments

Leave a reply