Sabin Gherman: „Mulți au impresia că a fi pro-putinist înseamnă a haiduci cumva opinia publică”

1
1079

Sunt curios dintre cei care urlă astăzi de ce ne preocupăm atât de mult de refugiați, de situația din Ucraina, dacă au pus vreodată pentru o donație la un spital, pentru o donație la o școală…  E important, însă,  să mergem și să le arătăm, și chiar celor care sunt de bună credință – atenție! – greșit: care sunt narativele…

Mulți au impresia că a fi pro-putinist înseamnă a haiduci cumva opinia publică.

Mai sunt și oamenii aia care merg, săracii, pe niște adevăruri, e adevărat, doar că pun „adevărurile” alea – ia, uite, ce ne-au făcut ucrainienii, de ce ajutăți refugiați ucrainieni (…) – mai mult sau mai puțîn mărunte la egalitate cu grozăvia războiului. Fără să-și dea seama că fac un serviciu imens Moscovei. Pe de o parte…

Pe de altă parte, să știți că cine ajută astăzi refugiații ucrainieni sunt exact cei care au ajutat și donat pentru cauzele orfanului român, inundatului din România, pentru tot felul de cauze sociale de la noi. (…)

 

Nu este disponibilă nicio descriere.

Cont Facebook Sabin Gherman

„Am văzut aseară un tămbălău imens: „domnule, o să ne cheme în armata, este stare de alertă, este un draft, un proiect de lege care ne-ar duce și ne-ar face, o să vi-l citesc și după aia o să spunem două – trei cuvinte…”

 

Ascultați întregul mesajul al jurnalistului transilvănean, aici, pe canalul personal You Tube.

1 comment

  1. Gligan Nicolae 9 martie, 2022 at 14:49 Răspunde

    Acei care critica faptul că noi ajutăm refugiații nu au ajutat în viață lor pe nimeni! Uită ajutoarele primite de romîni imediat după ’89 și care continuă să vină și acum! Disprețuiesc viața disprețuiesc copiii disprețuiesc tot ce este frumos, și ar vrea ca totul să fie negru ca sufletul lor! Asemenea personaje nu pot fi numiți oameni! Nici măcar animale! Jeguri!

Leave a reply