sâmbătă, noiembrie 27

SABIN GHERMAN: “Vlad Voiculescu, pe când un live de acolo? Să vedem dacă și pe tine, ministrul, te îmbrâncesc afară paznicii”

Cum își umilește statul rumân medicii în plină urgență sanitară
0
1082

 Opinia jurnalistului transilvănean, Sabin Gherman, despre situația migratorie a medicilor români, despre nenorocirile și evenimentele tragice, care se abat neîncetat în sistemul medical românesc, în special, în ultima perioadă.

 

 Gherman ne obișnuiește cu intervenții zilnice pe contul personal, you tube.
Astăzi vă prezentăm ultima lui apariție, pe amintita rețea socială,  cu o intervenție referitoare la situația deplorabilă din sănătate, dar care bântuie, din nefericire, peste întreag sistemul medical românesc.

 

“Ne plângem că nu avem personal sanitar? 1500 de medici așteaptă să intre în spitale; au dat acele examene pentru atestat, dar nu e nimeni să pună ștampila.
Nu e glumă, nici umor negru, doar o tradițională deja bătaie de joc –
Vlad Voiculescu, pe când un live de acolo? Să vedem dacă și pe tine, ministrul, te îmbrâncesc afară paznicii”, atrage jurnalistul atenția.
“După ce ne plângem că n-avem medici, că ne pleacă medicii peste hotare, și că să se întoarcă, să încerce, să facă ceva pentru țară asta…
Medicii fac ceva pentru țară asta, doar că statul român le pune niște piedici halucinante”, afirmă scriitorul și ziaristul Sabin Gherman.
Ascultați intreaga inregistrare 

Leave a reply