sâmbătă, ianuarie 28

Sabin Gherman: „Atunci când vii și spui din vârful limbii „dăm câte 50 de euro”, mie mi se pare un fel de bogdaproste națională”

0
1528

„50 de euro pentru familii sărace de la pesedeu – despre faptul că doar economia creează prosperitate, nu un șef sau altul de partid, niciun cuvânt; la fel, despre reformele necesare, niciun cuvânt; despre pomeni în schimb, discursuri de breaking news la televiziunile “partenere”…”

„Iar pentru “patriotul” din Bacău care a devalizat Inscripțiile în limba maghiară din Ardeal, iertare și 500 de lei amendă, că și instituțiile statului sunt la fel de “patrioate”, spune jurnalistul transilvănean, Sabin Gherman, pe rețele sociale.

Ați văzut că a venit domnul Ciolacu și a spus: „domnule, noi suntem de partea celor săraci și vom da câte 50 de euro familiilor sărace, și câte 30 de euro copiilor din familiile sărace.

 


Foto captura: Cont Facebook Sabin Gherman

Sigur că vrei să ajuți, sigur că ai acel sentiment de compasiune, și știi foarte bine, mai ales ca politician, toată lumea trebuie să beneficieze de sporul acesta de prosperitate pe care secolul XXI îl oferă mai mult sau mai puțin țările. Însă, atunci când vii și spui din vârful limbii „dăm câte 50 de euro”, mie mi se pare un fel de bogdaproste națională. […]

 

Urmăriți întreg mesajul înregistrării pe contul You Tube al jurnalistului, analistului și scriitorului Sabin Gherman aici

Leave a reply