sâmbătă, iulie 20

„Să crăpaţi fără vaccin! Să crăpaţi acasă, natural, dar promiteţi că la primul semn de boală nu veţi fugi la spital!”

3
1567

Lumea se află într-o cursă contracronometru pentru descoperirea unui antidot faţă de temutul virus care ucide pe capete şi nu se opreşte din expansiune nicăieri pe Pământ.

Statele lumii occidentale au alocat sume mari de bani pentru descoperirea unui vaccin anticoronavirus menit să imunizeze populaţia pentru a stopa extinderea pandemiei actuale care a luat vieţile a 71.387 de oameni şi a infectat alţi 1.255.987 de pământeni.

Ce cred românii despre un posibil vaccin? Ideea acestei dileme de mare actulitate ne-a venit în urma unui mesaj postat de Daniel Toma în grupul de facebook  „România”.

Postarea sa era directă:

„Dacă mâine va apărea un vaccin împotriva COVID 19, v-aţi vaccina?”

Interesant, foarte mulţi dintre cei care răspund la întrebarea de mai sus spun că NU s-ar vaccina. Procentul care au respins ideea vaccinului este covârşitor, în grupul respectiv de facebook cel puţin, iar explicaţii sunt diverse.

 

Iată câteva mesaje:

Vasile Plesea: Eu sunt cobai?

Gabi Gogarcea: Nu, nu, nu!

Apostu Maria: Nuuuuuuuuuuuuuuuu

Ion Grigore: Păi asta vrea ei automat să prostească lumea

Marius Geeroge Burla: Nuuuuuu

Eugenia GINA: Cu slană şi pălincă, DA

Marius Ionuţ: Se aude că s-ar putea să ne introducă cipuri în noi. Şi aşa o să fim controlaţi la sânge…

 

În faţa acestui val antivaccin, mesajele celor care nu înţeleg refuzul vaccinului devin chiar radicale:

 

Djurj Mia: Proştilor! Vă credeţi rebeli dacă ziceţi „Nuuuuuu”. Perfect! Selecţie naturală!Să crăpaţi fără vaccin, dar promiteţi la primul semn de boală nu veţi fugi cu coada între picioare la spital. Crăpaţi acasă natural că voi sunteţi mari epidemiologi!

Din alte răspunsuri nu lipsesc teorii ale conspiraţiei, pe care Uniunea Europeană le consideră pericole ruseşti certe, motiv pentru care a lansat şi un plan de contracarare a acestor dezinformări ce riscă să distrugă stabilitatea continentului.

Un exemplu de astfel de manipulări distribuite liber pe internet, pentru care nimeni nu plăteşte, sunt afirmaţii de genul „Bill Gates vrea să reducă populaţia lumii prin vaccin”.

Este ce l-a „cucerit” pe un utilizator de Facebook din grupul amintit, care a intervenit în acest mod la întrebarea de mai sus:

Eugen Panaitiu: Bill Gates nu este singurul implicat în reducerea populaţiei globului prin vaccinare, dar e cel mai activ

Evident, utilizatorul Facebook de mai sus îşi susţine afirmaţia cu nişte link-uri către site-uri cu informaţii nedovedite, unul dintre ele, culmea, apărut pe ziare.com, o publicaţie considerată „serioasă”.

Ceea ce nu face Eugen Panaitiu şi nu fac toţi cei care distribuie masiv pe Facebook „fake news” de sorginte antioccidentală e să verifice informaţiile „la sursă”.

Or, sursa citată în ziare.com este un obscur site american fără notorietate, nici credibilitate, practic izvorul ideal pentru propagarea manipulărilor care au pus în gardă Europa.

 

3 comments

 1. doni 8 aprilie, 2020 at 11:17 Răspunde

  cica ” Un exemplu de astfel de manipulări distribuite liber pe internet, pentru care nimeni nu plăteşte, sunt afirmaţii de genul „Bill Gates vrea să reducă populaţia lumii prin vaccin”.
  Amice, voi sunteti ori idioti ori aceiasi corupti platiti de mafia pharma. A spus cu vocea lui aceasta declaratie ca si altele, exista video filmare, exista atatea dovezi, si voi o dati in propaganda rusa, aberatie de tot rasul. Va numiti ziaristi voi? scursuri ce dezinformeaza poate

 2. Argus 10 aprilie, 2020 at 17:43 Răspunde

  RUȘIIIIIIII BĂĂĂĂĂĂ !!!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Și curcile rîs ! Cine mai pune botul la genul asta de Propaganda Marxistă ! Adică tea înșelat nevasta clar sint rușii de vina, ai sef ticălos clar Putin e la mijloc ,ai luat amenda pt viteza rușii sunt implicați,…. Brexitul tot rușii , știți ceva vreau și mai mult sa am de aface cu rușii daca livrează informații Political Incorect … excelent ✌️! Iar Bill Gates e noul Superstar acum o zice cu gura lui pe șleau ce vrea dar toate publicațiile Progresiste o dau cu Teoria Conspirației ! Și da …..nu numai el e implicat…..e suficient sa te uiți la toată mare familie a Globalistilor toți participanții la Bohemian Grove , Grupul Bildernberg , Fundațiilor Rokefeller ,Comisia Trilaterala , Clubul de la Roma ,Ordinul Iezuiților de la Vatican adică actualul Papă nu vad decit Marxism și Progresism la greu la el ! Și lista e lungă……☠️ Vorba lui David Icke urmărește Pinza de păianjen și o sa vezi păianjenul la final 🕷️

 3. Argus 10 aprilie, 2020 at 17:52 Răspunde

  Că sa nu mai vorbesc de Herr Iohannis un baby broker nici acum nu a zis ce sa ales de copii care ia tranzacționat…..și acum nu-l vad la televizor decit recitind Agenda Liberal Globalista doar tot el a spus că România susține implementarea Agendei 2030 pt o Dezvoltare Sustenabila…..pai sa făcut lumină demolarea sistematică a României de 30 de ani…..plus Vaccinarea e parte din Agenda 2030 ! Doar Guvernele care sau perindat pe la putere nu au mințit niciodată și întotdeauna au vrut cei mai bun pt noi, corect ??? 😡 Cina mă să mă vaccineze PSD-ofili ? PNL ? Cine ? Cînd am avuto pe vaca aia PSD-istă prinsă că ia mită ? Pai aici e șpilu’ vaccinează forțat toată populatia și sa vezi comisioane drept șpagă de partid ,pai e o mînă de Aur ! Nu ma voi vaccina nici sa mă împuște 🤬 dar Abia aștept vaccinul Anti-Corona sa vad efectele secundare pt că vor fi o grămadă de speriați de bombe care se vor vaccina voluntar….abia aștept mușamalizările masive manipularile minciunile și partea mea favorita cenzura și amenințările !🖕

Leave a reply