S-a sinucis preşedintele Senatului Universităţii de Agronomie și Medicină Veterinară din București? Variantă luată în calcul

0
637

Președintele Senatului Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV), Alexandru Sonea, a fost găsit mort în incinta universității, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.

„În această dimineață, prin apel 112, a fost sesizat faptul că în incinta sediului unei unități de învățământ superior, situată în sectorul 1, a fost găsit decedat un bărbat.
La fața locului cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucurști și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă.”

Alexandru Sonea a fost găsit spânzurat.


Conform portalului Realitatea.net, „un bărbat a fost găsit decedat în interiorul unei universități din Sectorul 1, din București. Autoritățile urmează să stabilească în ce condiții s-a produs decesul, iar trupul va fi transportat la INML pentru necropsie. Din primele informații, se pare că este vorba despre preşedintele senatului Universităţii de Agronomie, care s-ar fi sinucis marţi dimineaţă.”Sursa foto: evz.ro

Leave a reply