ROȘIA MONTANĂ. „Ați priceput domnule Cîțu? Ați înțeles și voi cei care reprezentați PNL Albă? Și voi toți cei din ciurda aceea a primarilor, care militați pentru desastrul în Apuseni?

0
490

Ăi mai aburiți și amețiți de strălucirea aurului – unii și cu așteptări la vreo halcă – sunt politicienii aceia capturați de către RMGC, ca și caii sălbatici în prerie cu lasoul

Oficial vorbim de sponsorizări, neoficial vorbim de corupție. Și nu de orice corupție, deși instituțiile statului nostru, că în mai toate marile megaexcrocherii se fac că plouă.
Bun, acuma întrebarea mea e dacă domnull Cîțu și PNL Alba, sunt constienți sau nu că ei reprezintă interesele celor mulți și nu interesele mizere ale RMGC, nu interesele Gabriel Resurses, nu interesele unei minorități lacome care ar cam vrea să se căpătuială.
Că apoi după ei, sigur potopul.
Planetă și schimbările climatice ne cer tuturor să fim responsabili. Orice activitate economică, astăzi, trebuiește tratată cu mare responsabilitate, trebuie să se raporteze în principal la efectele asupra mediului, la efectele asupra sănătățîi oamenilor.
Asta înseamnă că reducerea poluării trebuie să fie în centrul preocupărilor noastre și ea trebuiește să fie reală, nu formală!
Bani și profit cu orice preț, este o atitudine ce ține de trecut!

Ați priceput domnule Cîțu?

Ați înțeles și voi cei care reprezentați PNL Alba?
Și voi toți cei din ciurda aceea a primarilor, care militați pt DEZASTRU în Apuseni? Orbiți, desigur, de bugete babane, profit pt unii, posibil și ceva hălci la teșchereaua proprie nu doar a partidului?
Sigur, iluzii prea mari nici nu îmi fac că veți și fi reușit că în cele din urmă, să coborați cu picioarele pe pămant. Da, voi „vă iubiți” cam demultisor cu corporația, de aceea corporația are voce și mai ales TUPEU. Relația SPECIALĂ cu RMGC vă împinge și pe voi să rătăciți cu mintea, să susțineți dezastrul asupra mediului, patrimoniului și sănătățîi publice.
Conchid, cerându’vă să nu vă mai prefaceți că nu știți – deși, tot ce se poate să fiți setați că să nu vedeți realitatea – că românii, bineînțeles că și majoritatea moților, au decis!
Proclamația din 19 oct. 2013 spune așa: ROȘIA MONTANĂ ÎN UNESCO!
Pricepeți dară!?
Iar dacă nu pricepeți și nu vreți să va treziți, iar veți avea oamenii în stradă!
Făceti ceea ce voiește majoritatea și nu o minoritate lacomă, căreia nu îi pasă decât de bani mulți în buzunarele lor, ignorând complet efectele gravisime asupra mediului și sanatățîi oamenilor.
Omul sec XXI trebuie să fie categoric responsabil, și nu iresponsabil, orbit de mirajul AU și a profitului personal.
Dan Burz – profesor, activist civic, Alba
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, în aer liber şi text care spune „in ROȘIA MONTANĂ”

Leave a reply