luni, septembrie 26

Ronaldo are COVID. Portughezul nu vrea să rateze confruntarea cu Messi și Barcelona, în Liga Campionilor

0
705

Cristiano Ronaldo a fost eliberat din activitatea echipei naționale după un test pozitiv pentru covid-19, a informat Federația Portugheză de Fotbal.

Internaționalul portughez se descurcă bine, fără simptome și este izolat”, informează FPF.

Federația Portugheză de Fotbal a comunicat că atacantul lui Juventus Torino a dat pozitiv la testul coronavirus și, prin urmare, nu va fi la meciul de miercuri de la Lisabona împotriva Suediei, din competiția Ligii Națiunilor UEFA.

Jucătorul este izolat și asimptomatic.

Messi-Ronaldo, ce duel!

Restul jucătorilor echipei naționale portugheze au fost negativi în controalele ulterioare, așa că nu vor exista probleme pentru moment pentru a juca acest meci împotriva echipei suedeze.

Pe lângă meciul cu echipa națională, este de așteptat ca Ronaldo să rateze următoarele meciuri cu Juventus din Torino, printre care probabil și debutul în Liga Campionilor.

Sâmbăta viitoare torinezii se vor confrunta cu Crotone în meciul din Serie A, apoi echipa condusă de Andreea Pirlo călătorește în Ucraina în prima etapă a Ligii Campionilor, pentru a o înfrunta pe Dinamo Kiev, marțea viitoare.

 

Cu excepția complicațiilor, nu ar trebui să existe probleme astfel încât portughezul să se întâlnească cu Barça lui Messi, pe 28 octombrie, în a doua etapă a Ligii Campionilor.

În primăvară, Ronaldo a petrecut carantina în insula Madeira, într-un spațiu de lux.

Multiplul campion european şi câştigător al Balonului de Aur a decis să-şi petreacă izolarea provocată de pandemia de coronavirus acasă, în Madeira.

 

Leave a reply