România e salvată, Bucureștiul la fel: Ilan Laufer candidează la Primăria Capitalei!

2
1481

În ciuda iresponsabilității unor lideri politici care au încurajat lumea să se infecteze cu Covid 19, România are totuși parte și de mult umor negru.

Mulțumită altor personaje implicate în jocul de scenă cu rezultat nul, putem să ne mai și distrăm.

Este și cazul lui Ilan Laufer, un tânăr fost și actual PSD-ist, deși fără acte în regulă, care se zbate să atragă atenția publicului prin diverse metode mai mult sau mai puțin ortodoxe.

Ultimul exemplu este anunțul său privind candidatura la Primăria Bucureștiului, unde are șanse ZERO, dar asta nu-l împiedică să intre în ridicol, dacă ne referim măcar la anunțul său pompos despre candidatură.

„Vă aştept alături de mine la Capitală, să facem curăţenie generală! Pentru că m-am săturat de clasa politică actuală, de 30 de ani de minciună, incompetenţă, corupţie şi vrăjeală! Vreau să vă ofer o alternativă reală, tânără, civilizată şi cu viziune antreprenorială care vrea şi este pregătită să schimbe transparent, împreună cu voi, realitatea şi clasa politică actuală!”, sună mesajul de campanie al lui Ilan Laufer.

Gesturile politice ale lui Ilan Laufer au fost tratate sarcastic de presă.

Iată ce a scris publicația ziaristii.com despre divorțul politic dintre Laufer și Alex Coita:

Mare nenorocire pentru politica românească: s-au despărțit cei doi fondatori ai unui partid-fantomă – Partidul Social Liberal (PSL). În urmă cu 6 luni pozau în reformatori ai României, umăr lângă umăr, acum „pornesc pe drumuri diferite”.

Anunțul l-a făcur caraghiosul Ilan Laufer, care a fost un fel de ministru în Guvernul Dragnea 2 (Tudose), apoi a țâpurit că-l discriminează antisemit Klaus Iohannis refuzându-i numirea pentru un nou mandat de ministru.

Luni, 8 iunie, Ilan Laufer a scris pe Facebook că „divorțează” de Alex Coita. Un fel de coitus interruptus politic.

 

2 comments

  1. Vrabie Georgeta 20 iulie, 2020 at 23:05 Răspunde

    In situatzia in care PSD-ul criminal,prin presiuni premeditate asupra populatiei pe care-a indemnat-o continuu la nerespectarea masurilor restrictive si a celor de protectie , sprijiniti de CCR care,in numele „drepturilor omului” a horarat ca toti contagiosii sa poata avea libertate de miscare in spatii publice,acum cand numarul infectatilor creste ingrijorator de la o zi la alta si,este de ordinul sutelor,nicio masura restrictiva,cat de dura ar fi,este NECESARA. PSD-ul,CCR-ul si Avocatul Poporului si-au batut joc de sacrificiile populatiei si-ale medicilor,in scop politic! Vor amanarea datei alegerilor,vor demiterea Guvernului neaparat inaintea acestira,vor din nou la guvernare cu ajutorul sanatatii si vietii populatiei,cu ajutorul colapsului economic si politic in care vor sa ajunga tzara,sa poata declansa haosul si implicit dictatura rosie,dupa model Venezuela.

    • Laurențiu Ciocăzanu 20 iulie, 2020 at 23:56 Răspunde

      Corect, doamna Vrabie! Am citit cu atenție analiza dvs.și vă mărturisesc sincer că merită publicată la rubrica: ”Vocea cititorului”. Felicitări!

Leave a reply