România arbitrează mâine duelul final Trump-Biden. Cât vom cântări în lupta pentru Casa Albă?

0
250

Cine ar fi crezut că România va fi unul dintre subiectele care ar putea arbitrat meciul electoral final dintre Donald Trump și Joe Biden la Casa Albă? Ei bine, chiar se întâmplă. Echipa actualului președinte a lansat pe piață acuzații al adresa contracandidatului său privind presupuse afaceri ilegale petrecute pe teritoriul României.

E de așteptat ca Trump să facă din aceste acuzații subiectul principal la ultimul duel televizat dintre el și democratul Joe Biden, care va avea loc mâine seară, în SUA.


Interesele comerciale de peste hotare ale lui Hunter Biden s-au extins atât în ​​România, cât şi în China şi Ucraina, iar americanii se pot aştepta să afle mai multe „în zilele următoare”, a sugerat luni şeful de cabinet al Casei Albe, Mark Meadows, în „The Evening Edit” de la Fox Business Network.

„Mi se pare fascinant faptul că o parte din banii care par să curgă către familia Biden provin în mare parte din România, din Ucraina şi din China, chiar cele trei ţări în care Joe Biden a fost trimis special în calitate de vicepreşedinte”, a spus Elizabeth MacDonald, gazda emisiunii.

Şeful de cabinet a adăugat că Joe Biden, acum nominalizat al democraţilor pentru preşedinte, va avea „multe explicaţii de dat”. Biden a negat în repetate că fiul său Hunter ar fi obţinut avantaje financiare prin relaţii ilegale în străinătate.

În 2019 presa din SUA punea semne de întrebare cu privire la rolul pe care fiului lui Joe Biden l-a avut în România.

În ultimul an al administraţiei Obama, Hunter Biden a călătorit în România pentru a se întâlni cu Gabriel „Puiu” Popoviciu, condamnat definitiv în România pentru fapte de corupţie, dar fugit în străinătate.

Donald Trump şi Joe Biden vor avea ultima dezbatere în noapte de joi spre vineri.

Preşedintele Donald Trump şi candidatul democrat Joe Biden vor avea microfoanele dezactivate joi pentru anumite părţi din dezbaterea finală,

Decizia a fost luată pentru a permite fiecărui candidat la preşedinţie o perioadă de timp neîntreruptă în care să vorbească, potrivit grupului care sponsorizează dezbaterea.

În prima dezbatere au existat numeroase momente de întrerupere. Trump nu a ezitat să îl atace pe fiul lui Joe Biden făcând remarci cu privire la legăturile sale cu zona de est a Europei.

Leave a reply