sâmbătă, iulie 20

Robert Negoiță, pozitiv la testul coronavirus. Anunțul primarului de la Sectorul 3

0
890

Primarul Sectorului 3 le-a dat fanilor săi o veste tristă. Într-o postare pe pagina sa de socializare, el le-a transmis acestora știrea că a fost depistat pozitiv la testul COVID 19.

”Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.
Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare.
Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând!
Și să știți că, și dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, așa cum ne-am obișnuit și sunt permanent în contact și cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă.”

https://www.facebook.com/Robert.Negoita/posts/3513300812025294

Robert Negoiță a intrat în politică în 2004, la PSD. Din 2012, este primar la Sectorul 3 când a câștigat alegerile pe listele USL. Recent, el a părăsit PSD după conflictele cu Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă și a decis să candideze ca independent la Primăria Sectorului 3.

Leave a reply