Participă la această retragere și pelerinaj digital în Tierra Santa

0
993

Centrul Magdala va organiza un pelerinaj și un refugiu spiritual digital, cu o meditație și un mister al Rozariului dintr-un alt loc sfânt în fiecare zi din octombrie, scriu cei de la desdelafe.mx.

Din cauza pandemiei și având în vedere provocările și greutățile cu care se confruntă mulți oameni în acest moment, Centrul Magdala a lansat invitația de a participa la un pelerinaj și la o retragere digitală în fiecare dintre locurile sfinte pe care le arată Evanghelia.

În fiecare zi a lunii octombrie, la ora 09:00, ora Mexicului Central, părintele Juan Solana LC, va conduce o meditație zilnică, se va ruga și va prezida Sfânta Liturghie din diferite părți ale Israelului, precum Nazaret, Cana , Ierihon, Capernaum și Marea Galileii.

Pe lângă rugăciune, participanții vor putea vedea locurile sfinte prin tururi ghidate.

Se speră că această călătorie spirituală virtuală prin misterele vieții lui Iisus Hristos în mâna Mariei poate fi de mângâiere şi sprijin pentru a face față acestui moment, precum și pentru a aprofunda misterele credinței noastre”, spune o declarație din Organizaţia.

Cum să participi?

Evenimentul va fi difuzat pe rețelele sociale ale Magdala, pe site-ul său oficial www.magdala.org și pe diferite posturi de televiziune și mass-media din întreaga lume.

Puteți vedea Liturghia prin www.magdala.org

 

 

 

 

 

 

 

 

Înregistrarea este complet gratuită și cei care doresc să participe trebuie doar să se înregistreze.

Pelerinajul va fi precedat de trei discuții introductive, pe 28, 29 și 30 septembrie, despre Țara Sfântă, Sfântul Rozariu și Pelerinajul și retragerea.

Leave a reply