luni, septembrie 27

Replica lui Dinu: „Suntem prieteni buni, dar memoria îi mai joacă feste!”

0
91

Replica lui Cornel Dinu, la afirmatiile lui Gatejan nu s-au lasat prea mult asteptate: astfel cei de la fanatik.ro“Procurorul” nu a lasat lucrurile in acest fel:

De morţi numai de bine. Cum a venit la conducerea ministerului, la începutul lunii ianuarie, Mircea Angelescu l-a dat la o parte pe Mircea Pascu şi l-a numit preşedintele federaţiei pentru două luni şi ceva pe Andrei Rădulescu. 


Erau proceduri noi, care nu fuseseră încă stabilite. Mircea Pascu a organizat, la sugestia cluburilor, asupra cărora avea influenţă foarte mare, o Adunare Generală, în care a fost ales preşedinte al Federaţiei, în locul lui Andrei Rădulescu.”

Apoi a continuat sustinad ca : “De prima cotă de bani de la Campionatul Mondial, cam 500.000 de euro trimişi de FIFA, nu se ştie niciodată unde a ajuns. A fost principala reclamaţie a lui Mircea Pascu împotriva lui Mircea Angelescu şi a celor care au rămas în vechea organizare dinainte de 1990. “

La finalul declaratiei sale, Dinu a concluzionat, spunand ca: “Avocatul Gătejan mi-e prieten încă din 1964, de la trialurile de juniori. Suntem şi acum buni prieteni, dar probabil că memoria vreau să cred că îi joacă feste.”

Leave a reply