miercuri, septembrie 28

REPER, mai bogat cu un deputat

0
105

Cristina Rizea, deputată de Constanța, a anunțat luni că demisionează din USR și se înscrie în REPER, partidul fondat de foști membri USR.

“Menirea unui politician este de a-și servi poporul care l-a ales, cu demnitate, bună credință și onestitate. Așa văd eu această #politică altfel pe care o clamăm de ani întregi. Doar că lucrurile nu stau mereu așa cum ne dorim. Iar în USR acest lucru nu s-a întâmplat, deşi am cunoscut mulți oameni faini în acest proiect politic. Dar nu ei au decis direcția partidului. Eu aleg să-mi păstrez reperele, să rămân fidelă principiilor pentru care am intrat în politică cu trei ani în urmă. Aleg să clădesc, nu să dezbin. Aleg să evoluez, nu să mă pierd în orgolii și lupte fără sens. Aleg să construiesc din nou, de la capăt, mai bine și mai temeinic. Aleg REPER”, a declarat Cristina Rizea într-un comunicat.

Presa a scris în urmă cu o săptămână că circa 11 parlamentari USR vor trece la noul partid fondat de Dacian Cioloș. Ei nu vor trece concomitent, ci într-o perioadă mai lungă de timp.

Nu mai puțin de 35 de membrii din filialele USR Marea Britanie și USR Irlanda și-au depus sau își depun împreună demisiile. Aceste plecări vin după ce alți 65 de useriști au plecat recent din filiala Spania și după șuvoiul de oameni care au părăsit, unul câte unul.

Leave a reply