sâmbătă, ianuarie 22

Remanieri cu efect de ”bombă întârziată”

2
177

Nemulțumirile premierului la adresa ministrului USRPLUS au fost catalogate ca fiind „nejustificate” în interiorul formațiunii politice, iar o eventuală demiterea a lui Cătălin Drulă va fi văzută de reprezentanții USRPLUS ca „o declarație de război”, au precizat surse politice pentru Ziare.com. Pe lângă acesta, mai este vizat  și ministrul Justiției, Stelian Ion

  • USRPLUS amenință cu ieșirea de la guvernare

O eventuală remaniere a celor doi miniștri USRPLUS a generat ample reacții în interiorul formațiunii politice, reprezentanții acesteia considerând că sunt nejustificate criticile venite din partea liderului de la Cotroceni. De altfel, surse liberale susțin că cei de la USRPLUS au anunțat că ei vor ieși de la guvernare, dacă vor fi tratați în continuare ca „țapi ispășitori ai nereușitelor guvernării”.


“Colegul meu, ministrul Justiţiei, Stelian Ion, a prezentat mai multe căi. Pentru a putea să faci reformă în Justiţie, e nevoie ca toate forţele politice care contează să susţină acest demers. În momentul de faţă avem un blocaj în coaliţie, vedem că partenerul UDMR nu doreşte acest lucru şi mesajul preşedintelui exprimă aceeaşi nemulţumire pe care o avem şi noi – nu putem să avem un program de guvernare agreat şi susţinut în Parlament în momentul învestirii Guvernului şi apoi să nu ne mai respectăm acele angajamente”, a afirmat Barna, la Guvern.

2 comments

Leave a reply