„Refuz să arunc ţara în aer. Nu mă las, voi dezvălui tot!”. Florin Cîţu acuză atacul „securistic” la adresa sa şi a familiei

3
4189

Atacul politic din ultimele zile la adresa mea este un fake news construit în cel mai securistic mod, declaraţia mea de avere este publică şi acolo sunt trecute moştenirile de la bunicii mei care au muncit cinstit şi onest, scrie ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, pe pagina sa de Facebook.

„Cum să-ţi foloseşti soţia ca armă politică? De câteva zile urmărim cu toţii un atac politic mizerabil la adresa mea. #FakeNews construit în cel mai securistic mod, mai ales dacă vă uitaţi cine conduce atacul. De ce mă atacă? Simplu. Refuz să arunc ţara în aer. Deşi toate măsurile economice luate până acum au fost confirmate de evoluţia economiei, inflaţie şi dobânzi mai mici, moneda naţională stabilă, creştere economică în primul trimestru şi păstrarea ratingului de ţară, continuă mârşav atacul. Dar nu mă atacă doar pe mine şi îmi atacă în cel mai ticălos mod familia. Cine mă atacă? O gaşcă organizată de terorişti economici. Un politician şi prietenii lui. Un impostor care se ascunde după fustele nevestei punând-o să facă cu mine şi familia mea adevărate telenovele la TV. Celălalt, un avocat care profită de pe urma necazurilor unor oameni pentru a face bani. Împreună, timp de trei ani de zile au produs trei legi neconstituţionale încasând milioane de lei de la clienţi. Poate ar trebui să dea banii înapoi”, scrie ministrul Finanţelor.

Florin Cîţu subliniază că acuzaţiile la adresa sa sunt false, iar toate informaţiile despre averea sa sunt publice.

Nu în ultimul rând s-a alăturat echipei şi un demnitar, fost în fruntea PSD. La ce am găsit la MFP acesta ar fi trebuit să fie ultimul care să spună ceva. Le spun celor trei că nu mă las, merg înainte şi voi dezvălui tot. Românilor le spun că tot ce a fost prezentat până acum este FALS. Declaraţia mea de avere este publică şi acolo sunt trecute moştenirile de la bunicii mei care au muncit cinstit şi onest. Cum să înţeleagă socialiştii că în ţara asta sunt şi oamenii cinstiţi? Ei ştiu doar să fure proprietăţile şi munca oamenilor”, acuză Florin Cîţu..

Ministrul Finanţelor a fost acuzat, în spaţiul public, că ar fi desfiinţat Departamentul juridic al ministerului care ar fi trebuit să se judece cu părinţii săi.

Florin Roman: „Spargerea unor grupuri de interese PSD, dar şi teama că aceste informaţii vor ajunge pe masa DNA au generat campania de calomniere a ministrului Finanţelor

Florin Roman

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, este luat drept ţintă de social-democraţi în baza unor atacuri venite de la oamenii PSD care îşi simt ameninţate interesele personale şi de grup, susţine liderul deputaţilor PNL, Florin Roman.

„Urmare a unor constatări şi controale, se configurează tot mai clar modul în care au fost atribuite în mod clientelar, cu încălcarea legii, lucrări scumpe cât Casa Presei, de exemplu pentru reabilitarea faţadei ministerului, dar şi activităţi cu iz ilicit, în activitatea ONAC, unde nepotismul pesedist a fost la ordinea zilei. Spargerea unor grupuri de interese puternic legate de zona PSD, dar şi teama că aceste informaţii vor ajunge pe masa DNA au generat campania de defăimare şi calomniere a ministrului Finanţelor. Tot din zona PSD curg ameninţări referitoare la noi atacuri, în condiţiile în care Florin Cîţu a început ‘deratizarea’ unor Consilii de Administraţie, în care unii membri puşi de PSD fac jocurile în favoarea sponsorilor politici, senatori şi deputaţi, în defavoarea interesului public”, a afirmat, luni, Florin Roman.

El a adăugat că PNL susţine demersurile legale ale ministrului de Finanţe care „a mişcat muşuroiul corupţiei din zona Ministerului de Finanţe a PSD”.

„Susţinem cu toată tăria demersurile legale ale ministrului de Finanţe care a mişcat muşuroiul corupţiei din zona Ministerului de Finanţe a PSD. Urmează un nou tun marca PSD: prin lege! Invocând lozinca ‘Noi nu ne vindem ţara’, PSD vrea să interzică vânzarea participaţiilor statului la societăţile şi companiile naţionale. Sunt convins că procurorii vor sta cu ochii deschişi pe cazul Horticola Bucureşti, de exemplu, unde mafia PSD pregăteşte vânzarea la bucata a unor active, imobile şi terenuri, apropiate de capitală”, a mai spus Florin Roman, potrivit Agerpres.

3 comments

  1. George 12 iunie, 2020 at 11:11 Răspunde

    Foarte corectă sintagma dvs. „teroriști economici”. Comportamentul lor derivă din apucăturile comuniste ale antecesorilor lor. Comuniștii au folosit conceptul de luptă de clasă. Urmașii lor de acum îl folosesc cu prisosință. Dușmanii poporului PSD sunt elitele țării, sunt cei care gandesc logic, sunt intelectualtareii profesioniști, sunt multinaționalele, sunt experții economici, sunt străinii. PSD are o stare de autosuficienta morbidă. Indivizii din acest partid sunt învățați de mici să-și impună brutal punctul de vedere. Probabil când erau copii au beneficiat de o protecție parentală excesivă. Ei nu argumentează ideile, le bruiază. Creierul multora dintre ei este varză. Un PSD-ist se recunoaște de la o poștă prin modul de manifestare.

  2. TURELTAN 3 iulie, 2020 at 09:53 Răspunde

    Oamenii lucizi, satui de mizeriile politice, nu mai cred in nimic fara dovezi clare cu nume si prenume, cu fapte datate si , eventual, cu imagini confirmabile. Nu va mai lasati implicati in balacareala tiganista, de a manji pe toata lumea si a profita smenarii. Aveti dovezi, aratati-le sub o forma sau alta

Leave a reply