vineri, februarie 3

REACȚII: Apel PNL către partidele din coaliție

1
667

Iată că, așa cum era de aștept nu au întârziat a apărea reacțiile la gestul celor de la USR PLUS. Într-o postare de ultim moment, Raluca Turcan a postat următorul apel:

”Avem nevoie de rațiune în coaliție si de o intelegere clara a prioritarilor de guvernare, iar dezvoltarea unor comunitati locale ramase in urma este o prioritate.
Niciunuia dintre partidele din Coaliție nu-i fac bine aceste dispute fără sens, oamenii sunt sătui de conflicte politice și așteaptă de la noi să guvernăm.
Avem niște rezultate concrete, realizate alături de Coalitie de guvernare, o creștere economică reală și o creștere a numărului locurilor de muncă după o criză foarte puternică, într-un context economic general dificil, marcat de creșteri de prețuri globale la materii prime, combustibili. Apelul meu este să nu pierdem aceste realizări, să nu irosim ce am construit împreună, PNL-UDMR-USR.
Pentru PNL, aceasta este cea mai bună coaliție și vom face tot ce este posibil politic să o menținem funcțională, însă este nevoie de responsabilitatea tuturor partenerilor de guvernare.”

1 comment

Leave a reply