REACTIE Kelemen Hunor: ”USR-PLUS ne-a șantajat. Nu se poate accepta ca cineva să blocheze la nesfârşit activitatea Guvernului”

1
347

Vicepremierul Kelemen Hunor, al cărui partid susține umăr la umăr cu PNL programul „Anghel Saligny”, un nou PNDL de 50 de miliarde de lei, acuză USR-PLUS de șantaj și spune că „nu se poate accepta ca cineva să blocheze la nesfârşit activitatea Guvernului”.

Reamintim că premierul Florin Cîțu a introdus pe ordinea de zi suplimentară a ședinței de guvern programul „Anghel Saligny”, fapt care a stârnit revolta USR-PLUS, iar ședința Executivului a fost suspendată.

„A fost o iniţiativă susţinută de PNL şi de premierul Florin Cîţu. Am discutat încă de la începutul anului. Acum o lună, acest proiect a fost în primă lectură la şedinţa de guvern, după care a intrat pe circuitul de avizare.

Noi credem că este necesar acest program, este un program diferit de PNDL, este un program care se referă doar la trei-patru obiective, şi anume drumuri judeţene şi drumuri locale, infrastructura de canalizare şi de apă potabilă şi reţeaua de gaze”, a declarat pentru Agerpres liderul UDMR.

El a susținut că proiectul „Anghel Saligny” nu este pentru un anume partid și a acuzat USR-PLUS de șantaj

1 comment

Leave a reply