marți, septembrie 28

Reacţia Electrica Furnizare la factura de 27.808 de lei: „Anomalie la facturare şi în sistemul informatic”

1
83
Electrica Furnizare a reacționat deja,  la scandalul legat de factura şocantă primită de o familie din Alba Iulia, care a aflat că ar trebui să plătească 27.808 lei.

”Electrica Furnizare informează cu privire la cazul clientului din Alba Iulia, care a primit o factură în valoare de 27.808,13 lei, ca urmare a unei anomalii pe lanţul de facturare şi în sistemul informatic. Electrica Furnizare precizează că factura menţionată în cadrul articolelor de presă este o factură cu caracter de regularizare, emisă în baza citirii efectuate de către operatorul de distribuţie zonal. Din cauza unei anomalii pe lanţul de facturare şi în sistemul informatic, factura în cauză a fost transmisă automat, în mod eronat, către client. Compania Electrica Furnizare a luat decizia de a storna factura până la clarificarea modului de funcţionare a întregului lanţ de facturare, inclusiv a contorului de la locul de consum în cauză”, se precizează în comunicatul Electrica, transmis luni, 30 august.

1 comment

  1. mircea 30 august, 2021 at 18:50 Răspunde

    si cine este sl care penalizeaza sistiemu????aha nu stie sa citeste limbaju da programare,de inspectorii,controlorii,dirictorii vegeteaza.

Leave a reply