duminică, decembrie 3

Rareș Bogdan și Oreste, chemați la bară de sereistul implicat în ”Black Cube”

0
1251

Daniel Dragomir, fost cadru al Serviciului Roman de Informatii, acuzat in dosarul „Black Cube” ca a livrat o suma mare de bani unei agentii de informatii israeliene, în scopul spionarii sefei DNA Laura Codruța Kovesi, i-a actionat in judecata pe Oreste Teodorescu și Rares Bogdan.

Alături de cei doi, fostul sereist i-a chemat la bară și pe jurnalistii Stelian Negrea, Bogdan Comaroni si Florian Bichir. Daniel Dragomir (alăturat) solicita despagubiri de 40.000 euro pentru prejudicii de imagine suferite in urma unei emisiuni difuzate in urma cu mai multe luni la Realitatea TV. Pe scurt, fostul ofiter vrea bani de la toti cei care au intrat in studio, în emisiunea lui Rares Bogdan si au dezbatut subiectul Black Cube, relatează stirilekanald.ro

”Are tupeu securistul ăsta! După ce s-a implicat în operațiuni mafiote împotriva șefei DNA, ajungând în pușcărie, acum vrea să-i execute și pe ziariști.”, a scris jurnalistul Grigore Cartianu, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, moderatorul de la ”Jocuri de putere”a reacționat și el:

”Nu ne speriem!
Nu cedam!
Dupa ce din cauza infractorului asta am primit amenda de la CNA-ul lui Dragnea de 15.000, acelasi infractor a prins curaj si vrea 40.000 eur in instanta de aceasta data. #indemocratiehotiistaulapuscarie”

Leave a reply