Rareș Bogdan, reacție după ce Ciolacu a acuzat PNL de „întâlniri secrete“. „Îi amintesc că se află la guvernare“

0
567

Prim-vicepreședintele PNL,  Rareş Bogdan a comentat, luni, într-o intervenţie la Realitatea TV,  acuzaţiile lui Ciolacu privind discuţiile liberalilor de la Sinaia.

Rareș Bogdan crede că liderul PSD Marcel Ciolacu a fost victima unei dezinformări și a reacționat emoțional când a acuzat PNL că la reuniunea liderilor și miniștrilor liberali de la Sinaia s-ar fi pus  la cale un plan de atac împotriva PSD.

În exclusivitate la Realitatea Plus, Bogdan a mai afirmat că i se părea firesc ca preşedintele PSD să dea un telefon la Nicolae Ciucă, lui Lucian Bode sau lui şi să îi întrebe.

Sunt extrem de mirat, pentru că n-a fost o întâlnire secretă (la Sinaia), a fost si o conferință de presă înainte, transmisă de toate televiziunile. Noi ne-am adunat într-o întâlnire absolut firească cu cei nouă miniștri PNL, cu liderii zonali, vom mai avea astfel de întâlniri. (…) Mi se părea firesc ca Marcel Ciolacu să-i dea un telefon lui Nicolae Ciucă, lui Lucian Bode sau mie și să întrebe „Ce a a fost la Sinaia, a fost vreo problemă acolo?”, a declarat prim-vicepreședintele liberal.

El a profitat de ocazie pentru a-i aminti lui Ciolacu că PSD este la Guvernare și nu la opoziție, astfel că  atacuri de acest fel nu își au locul.

Îi amintesc lui Marcel Ciolacu că se află la guvernare. Uneori, probabil, domnia sa uită și crede că este în opoziție. Nu, domnia sa se află la guvernare de aproape un an de zile și nu mai putem să ne ascundem în spatele deciziilor nu știu cui. La guvernare nu se află nici USR, nici AUR, nu se află altcineva: se află PNL, în parteneriat asumat cu PSD. Deci stă în puterea noastră să venit cu legi, cu OUG-uri, cu HG-uri prin care să reglementăm lucrurile. Nu putem să ieșim în spațiul public să spunem ce ar trebui făcut.  Noi avem pâinea și cuțitul, deci facem sau ne facem că facem?! (…) Guvernăm sau nu guvernăm?!”, a punctat Rareș Bogdan

La fel ca și Alina Gorghiu, Rareș Bogdan spune că Ciolacu a fost dezinformat și că numele lui Grindeanu sau Rafila nu au fost pomenite în timpul reuniunii PNL.

„A fost o dezinformare pe care a primit-o Marcel Ciolacu și probabil că regretă ce a spus. Repet, numele lui Grindeanu nu a fost pomenit, al lui Ciolacu în contextul parteneriatului asumat pe care-l avem cu PSD, iar al lui Rafila strict legat de fondurile PNRR pentru spitale,” a declarat Rareș Bogdan, în direct la Realitatea Plus.

Leave a reply