sâmbătă, ianuarie 29

Rares Bogdan, înapoi la Realitatea. Plus: destăinuiri despre întâlnirea cu președintele Iohannis

0
2172

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a fost invitat, marți seară, la Realitatea Plus, în același studiou TV în care a lucrat ca moderator la emisiunea Jocuri de Putere.

Invitatul Alexandrei Păcuraru, Rareș Bogdan a spus că a fost invitat la întâlnirea liderilor PNL cu președintele Iohannis, ”unde am discutat despre Planul de Redresare și Reziliență al UE, despre cele 83 de miliarde de euro oferite României… Asta nu înțeleg cei de la PSD, că noi vrem să dezvoltăm această țară”, a spus fostul jurnalist.

Întrebat ce părere are de gestul demisiilor din Parlament pentru renunțarea la pensii speciali, Rareș Bogdan a declarat:


„E o minciună că nu beneficiază de pensii. Ei, pentru a nu beneficia de aceste pensii, trebuie să le fie validate demisiile de plenul Parlamentului, și după asta, trebuie să facă un document prin care în momentul în care intră în pensie să spună <renunț la această pensie>. Altfel, nu este valabil, este doar o prosteală”, a declarat Rareș Bogdan.

Liberalul acuză Avocatul Poporului și Curtea Constituțională a României că au blocat în mod repetat toate demersurile Partidului Național Liberal de a elimina pensiile speciale.

Rareș Bogdan a vorbit despre întâlnirea din această după-amiază de la Vila Lac, unde șeful statului s-a întâlnit cu reprezentanții PNL, și legat de alt subiect important. El a afirmat că au discutat inclusiv despre posibilitatea unui lockdown total după alegeri, menționând că este doar „o prostie pe care o tot agită cei din PSD“.

„Nu va exista niciun lockdown, l-am întrebat și astăzi pe președinte. E o prostie pe care o tot agită cei din PSD. Nu va exista nicio închidere, nu ne bagă nimeni în case. Sigur că vor fi restricții, nu mai multe decât acum. Sigur că ne dorim să vină vaccinul și să fie distribuit, sigur că ne dorim să ne reluăm viața, pentru că viața trebuie să meargă înainte. Trebuie să reînvățăm să trăim așa cum am făcut-o până acum“, a declarat Rareș Bogdan.

VEZI ŞI:

VIDEO. Demența AUR: Șoșoacă – pericol public, Teodosie cu masca mai mult pe nas, Drapelul – pângărit

Trebuie să iau o pauză“. Mihai Gâdea a plecat din emisiunea Sinteza Zilei şi nu s-a mai întors

Băsescu aruncă bomba: ”Alianță USRPLUS-PSD, cu Cioloș premier. Șansa ca liberalii să piardă alegerile este destul de mare”

Leave a reply