miercuri, septembrie 28

Rareş Bogdan îi bate obrazul lui Ludovic Orban

0
618

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a reacționat după ce liderul liberalilor Ludovic Orban l-a atacat pe președintele Klaus Iohannis.

Preşedintele Iohannis a reprezentat pentru Partidul Naţional Liberal, în aceşti ani de zile, exact acea bornă de care a fost călăuzit şi care l-a ajutat să ajungă la guvernare. Noi nu trebuie să uităm o chestiune şi o să fim extrem de sinceri acum, cu riscul să îi deranjez pe unii sau pe alţii, dar trebuie spus un lucru. Partidul Naţional Liberal a luat sub 26% la alegeri, Partidul Social Democrat a luat 28%, deci 2 procente în plus la alegeri. Sau 29 şi noi 25,8,%, îmi cer scuze.

Mi se pare foarte dureros şi nu îl înţeleg. Chiar nu îl înţeleg pe Ludovic Orban de ce face asta, pentru că dacă cineva are de ce să îi mulţumească preşedintelui, acela este exact Ludovic Orban. De cel puţin două ori în carieră, în ultimii trei ani de zile, preşedintele a fost mai mult decât elegant şi l-a susţinut pe Ludovic Orban în momente în care partidul îl îndepărta de la putere„, a declarat Rareş Bogdan

Leave a reply