Rareş Bogdan: „Nu-l dăm afară pe domnul Boloş, îl rugăm doar să fie liberal”

0
254

Europarlamentarul Rareş Bogdan, care deține funcția de prim-vicepreședinte al formațiunii, a precizat că nu se pune problema schimbării lui Marcel Boloș din funcția de ministru, dar trebuie să fie atent și la comunicarea venită dinspre partid pe tema politicilor fiscale sensibile.

„Nu-l dăm afară pe domnul Boloş (…) I-am spus lui Marcel Boloş să nu se comporte ca un contabil, să se comporte ca un liberal responsabil. El este un liberal, este român, ştie interesul national al României, cunoaşte relaţiile noastre cu Comisia, ce se poate negocia sau nu şi nu cred că metoda elicopterul în care îi afectăm pe toi şi facem un talmeş-balmeş este una sănătoasă”, a afirmat Rareş Bogdan la Prima News, întrebat dacă liberalii vor să ceară demisia lui Marcel Boloș.

Potrivit informațiilor, în PNL s-a închegat un grup, deocamdată relativ restrâns, care-l contestă pe Marcel Boloș, pentru modul cum comunică, dar și pentru faptul că ar fi de acord cu măsuri care nu sunt pe placul liberalilor, Printre contestatarii lui Boloș sunt prim-vicepreședinții Rareș Bogdan și Dan Motreanu, dar și mai mulți vicepreședinți, care ar vrea ca ministrul să fie mai atent la politicile sensibile care ar afecta PNL.

Prestația lui Marcel Boloș ar putea fi discutată la una din viitoare ședințe de Birou Național sau de Birou Executiv, susțin surse din interior PNL.

De altfel, în ceea ce privește informaţiile pe surse privind măsurile fiscale de majorare a taxelor şi impozitelor, Rareş Bogdan a subliniat că a stat de vorbă cu mulţi colegi, din teritoru, ai judeţelor, ai filialelor, şi PNL nu va accepta să se distrugă capitalul românesc, proprietatea privată.

Fenechiu: „PNL nu susține majorări de taxe”

Leave a reply