luni, septembrie 27

RAREȘ BOGDAN: ”Adversarii politici nu sunt în coaliție, ci în afara ei”

0
50

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a transmis, joi, în urma ședinței Biroului Permanent Național al PNL, că la întrunire au participat peste 70% din membrii biroului care au votat în unanimitate rezoluția de susținere a lui Florin Cîțu.

Europarlamentarul a dat citire textului rezoluției în care, printre altele, se arată că ”evoluțiile din ultimele 9 luni au confirmat nu doar angajamentul cât și succesul său”.


Rareș Bogdan a mai transmis USR PLUS”adversarii politici nu sunt în coaliție, ci în afara ei”:

”Au participat peste 70% din membrii BPN și s-a votat în unanimitate susținerea lui Florin Cîțu ca prim-ministru. Evoluțiile din ultimele 9 luni au confirmat nu doar angajamentul cât și succesul său. Reușitele României de la creșterea economică record la fondurile pentru investiții vorbesc despre buna guvernare a cabinetului Cîțu. Trebuie nu doar să continuăm în aceeași manieră, ci să accelerăm reformele. Programul Anghel Saligny nu este despre ambiții, ci despre dorința ca autoritățile locale să aibă acces la condiții moderne. Obiectivul nostru e să ridicăm întreaga Românie. Adversarii politici nu sunt în coaliție, ci în afara ei”, a declarat, Rareș Bogdan, joi.

Leave a reply