sâmbătă, septembrie 25

Raluca Turcan: “Nu am vandut blana ursului din padure”

0
49

Declaratia apartine actualului ministru al muncii, Raluca Turcan si a fost data, atunci cand a fost intrebata daca ar vrea sa devina Presedintele Camerei Deputatilor.

“Mă cunoaşteţi de foarte mult timp şi ştiţi că niciodată nu am vândut blana ursului din pădure şi sunt un om care, dacă intră într-un proiect, intră full-option. Iar eu sunt full-option în proiectul de ministru al Muncii”, a spus ea, într-o conferinţă de presă.


Jurnaliştii au  mai întrebat-o  si dacă îi este teamă că ar putea pierde portofoliul de ministru al Muncii.

Raspunsul ministrului de la munca a fost: “În general nu am temeri. Teamă în privinţa mandatului de ministru al Muncii, cu atât mai puţin, pentru că proiectele de la minister vorbesc despre eficienţa mandatului meu şi susţinerea proiectelor pe care le am de asemenea este confirmată atât în documentele oficiale ale noastre ca Guvern, cât şi în documentul politic al moţiunii pe care premierul Florin Cîţu. Dacă citiţi textul moţiunii, veţi vedea că o piatră de bază în reformele de care avem nevoie şi pe care ni le asumăm o reprezintă proiectele demarate deja la ministerul Muncii”

Leave a reply