luni, septembrie 27

Raluca Turcan inedit agent turistic pentru Festivalul Brânzei și al Țuicii

5
152

De departe, Raluca Turcan este cel mai activ membru al Executivului Cîțu la postări,  pe Facebook. Într-o postare de sâmbătă seara, demnitarul PNL își îndeamnă ”fanii” pentru o zi la Rășinari.

Sursa: Facebook Raluca Turcan

Dar, iată ce a scris Raluca Turcan pe contul ei:


”M-am aflat astăzi printre mulții prieteni ai Rășinariului prezenți pe Valea Ștezii la întâlnirea cu folclorul și gastronomia locale. Primarul Bucur Bogdan, un om pentru care această comunitate înseamnă totul și căreia i s-a dedicat mereu și fără rețineri, a pregătit un program deosebit, de-a lungul a două zile – astăzi și mâine.
Am petrecut câteva ore alături de rășinăreni, de oameni care ocupă un loc special în sufetul meu, și m-am reîntâlnit cu gusturi de care mi-a fost foarte dor.
Rășinariului își păstrează și promovează tradițiile, obiceiurile și trecutul cu mândrie și respect, cu ambiția de a arăta lumii nu doar ce comunitate extraordinară este azi, ci și care-i sunt rădăcinile de ieri. La tot acest efort (Primăria Rășinari a fost între primele administrații rurale care a înființat o Agendă Culturală pentru finanțarea evenimentelor) participă – și mă bucur să spun asta de câte ori am ocazia – echipa Consiliului Județean Sibiu.
Vă îndemn, dacă nu ați ajuns astăzi, să veniți mâine în Mărginimea Sibiului, la Rășinari. Dumnezeu a creat aici locuri și a ocrotit oameni ca să ne bucure sufletele!”

5 comments

  1. Ionut Suceavă 28 august, 2021 at 21:13 Răspunde

    Din postarile dvs, felicitari pentru site, vad ca este un om politic activ, dar mai ales modern… Deci, se poate… Iar pozele bine alese. De curiozitate am si intrat pe contul sau de FB… da, stie.

Leave a reply