sâmbătă, februarie 4

Rafila, deconspirat! A ascuns că e PSD-ist din 2010 și a pângărit morții de la Colectiv!

0
5719

Incredibil ce șocuri primesc românii chiar în vremuri triste cum este pandemia de coronavirus! Ultimul pe listă îl are în centru pe ”talentatul domn Rafila”, după cum bine l-a botezat jurnalistul Sebastian Zachman, de la Adevărul”, care a dezvăluit cum l-a cumpărat politic Gabriela Firea pe cel devenit vedetă COVID.

Reprezentantul României la OMS nu era însă așa de curat cum a fost prezentat el la televiziunile care l-au mediatizat în ”prime-time” și l-au transformat în marele erou al judecății pandemiei, lăsându-i la coadă pe medici și specialiști onești care nu aveau o agendă ascunsă.

Dar posturile TV care l-au mediatizat intens probabil că nu știau cele mai multe dintre ele care este planul ocult al lui Alexandru Rafila și ce pune el la cale cu Firea, Ciolacu&co.

Acestaă imagine e din 2010, când Rafila era PSD-sit cu acte în regulă

Și nici nu s-au gândit să scormonească în trecutul personajului, pentru a scoate la iveală lucrurile murdare din trecutul său. Pe undeva normal, puțini știau că specialistul epidemiolog urmărește să ”spele” imaginea unui partid vinovat pentru explozia pandemiei.

Dar iată că jurnaliștii de investigații de la Libertatea nu-l iartă pe cel care s-a folosit de buna-credință a românilor pentru a o folosi electoral în contul partidului care a jefuit România : PSD.

Rafila era PSD-ist vechi, dar a ținut ascuns acest detaliu, de teamă să nu mai fie invitat la TV.

A ocupat o poziție de expert afiliat PSD între 2010 și 2012, apoi a ieșit din funcția de vicepreședinte al departamentului de sănătate al PSD.

Conform declarațiilor de avere regăsite pe site-ul ANI, Rafila a revenit în primăvara lui 2014 drept consilier personal al noului ministru PSD Nicolae Bănicioiu.

Din această postură, Rafila-expertul COVID de azi a comis atunci cel mai mare sacrilegiu pentru memoria famililor cu victime în tragedia de la Colectiv.

Potrivit dezvăluirilor fugarului Cristian Rizea, Nicolae Bănicioiu era o mare ”sugativă” de bani

Unii tineri au murit cu zile în spitalele românești din cauza infecțiilor nosocomiale, dar Rafila i-a apărat pe PSD-iștii vinovați pentru situația spitalelor.

La fel cum Nicolae Bănicioiu declara că spitalele românești unde au fost internați răniții au de toate, “ca-n Germania”, Rafila i-a cântat în strună ministrului responsabil pentru felul în care au fost tratate victimele.

El spunea la început de 2016, citat de Agerpres, că “nu există spitale de pe această planetă unde să nu existe astfel de infecţii nosocomiale”.

În aprilie 2016, citat de Economica.net, Rafila spunea că “marea majoritate a acestor infecţii nu sunt infecţii de o gravitate extremă, cum au fost de exemplu unele din cele care au fost menţionate la pacienţi din Colectiv”.

Practic, și atunci ca și acum a ales să facă jocul PSD, în loc de a fi omul adevărului, ceea ce ne arată cine este de fapt personajul pe care mulți l-au privit cu încredere. Atâta vreme cât a fost coleg cu PSD-iștii care au fost vinovați pentru pierderea de vieți omenești, pe care i-a acoperit folosindu-se de aura sa de specialist, asta spune totul despre Alexandru Rafila

Cum l-a cumpărat politic Gabriela Firea

Firea l-a răsplătit pe Rafila cu un loc pe listele PSD, după ce acesta a ajutat-o în competiția la Primăria Capitalei

 

Jurnalistul Sebastian Zachman, de la Adevărul, a povestit într-un articol savuros istoria acestei legături stranii, care s-ar putea solda în câteva zile cu decizia imposibilă a lui Alexandru Rafila.

Din câte susține gazetarul fin cunoscător al partidului care poartă cea mai mare vină pentru explozia pandemiei, totul are legătură cu o înțelegere secretă între Rafila și Gabriela Firea, fosta primăriță de la Capitală.

Practic, Rafila a fost recompensat de soția baronului Pandele cu un loc pe lista PSD din București la Camera Deputaților pentru că specialistul a refuzat s-o concureze la Primăria Capitalei.

Jurnalistul povestește într-un registru romanțat această istorie de amor politic:

”Sună telefonul. Pe ecran apare un nume de politician: Victor Ponta. Domnul Rafila salvase numărul domnului Victor Ponta în agendă în urmă cu 8 ani, când fostul premier PSD îl instalase în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. După un scurt schimb de banalităţi, domnul Ponta îi propune domnului Rafila să candideze la Primăria Capitalei din partea ProRomânia. Domnul Rafila, luat prin surprindere, cere timp de gândire. ”O propunere pe care trebuie să o digeri”, avea să spună domnul Rafila. Şi avea dreptate, mai ales că planul domnului Ponta nu era să-l facă pe Alexandru Rafila primar, ci să rupă din voturile doamnei Gabriela Firea. Practic, candidatura domnului Rafila ar fi avut pentru Gabriela Firea un efect similar infectării cu noul coronavrius: imposibilitatea de a respira politic. Domnul Rafila, cu halat alb în loc de sutană, ar fi trebuit să-i cânte prohodul doamnei Firea la alegerile locale. Domnul Rafila pleacă în vacanţă. Mare, nisip, soare şi un telefon de la o persoană cu domiciliul în Voluntari. La întoarcerea în ţară şi totodată în platourile TV, domnul Rafila refuză, politicos, oferta domnului Ponta.”

Așadar, Rafila l-a refuzat pe Ponta și a ajutat-o astfel pe Gabriela Firea. Iar acum a venit momentul plății recompensei.

”Pentru refuzul de a o încurca pe Gabriela Firea în cursa pentru Primăria Capitalei, Alexandru Rafila şi-a primit răsplata: un loc eligibil la alegerile parlamentare. E o relaţie clasică bazată pe interes, gândită să producă efecte şi pe viitor. Spre exemplu, prin apropierea de Alexandru Rafila, PSD dobândeşte exact ceea ce caută cu dispera după epoca Dragnea: credibilitatea. Credibilitatea înseamnă voturi în plus, deci mandate mai multe pentru PSD în Bucureşti, exact pentru oamenii de încredere ai Gabrielei Firea”, mai scris ziaristul de la Adevărul.

VEZI ŞI:

Rafila și-a pus ”botniță”

Combinația Firea-Rafila. Cum a fost racolat specialistul COVID de cei contaminați cu virusul ”ciumei roșii

Chiar a nimerit orbul Brăila! Baronul PSD ajuns primar, care vrea să scadă populația orașului cu ajutorul COVID

Artificiul prin care Iohannis poate dejuca planul PSD pentru a impune alegeri pe 6 decembrie

Ziua în care CCR a votat din nou să moară și mai mulți români. Desființați aceste instituții criminale!

Leave a reply