marți, octombrie 19

Rafila, acest om a murit din cauza PSD! Unde sunt spitalele promise, unde sunt paturile ATI?

0
846

PSD este partidul care a declanșat explozia de cazuri COVID în România, încurajând populația să nu respecte măsurile de protecție sanitară. CCR și Avocatul Poporului, influențate masiv de PSD, au provocat și ele explozia de cazuri, prin decizii care contestau măsurile de sancționare a celor care nu respectă regulile de carantinare.

Între timp, noua conducere a PSD a adus pe listele pentru Parlament ”oameni noi”, unii dintre ei – specialiști din domeniul medical.

Alexandru Rafila și Adrian Streinu Cercel au acceptat să servească pe post de ”ambalaj” electoral pentru un partid care, după ce că a sabotat măsurile de prevenire a infectărilor multiple cu COVID, a comis un păcat la fel de mare în trecut: a promis când a câștigat ultimele alegeri parlamentare, în 2016, că va construi ȘAPTE spitale regionale.


Nu a făcut niciunul, dimpotrivă, a împrumutat bani nu ca să facă investiții, ci ca să mărească pensii și salarii prin măsuri populiste care au îngropat și mai mult România în datorii.

Urmare a acestui comportament absolut criminal, azi mor oameni nevinovați.

Un bărbat din oraşul Geoagiu, diagnosticat cu coronavirus în urmă cu zece zile şi pentru care familia sa a făcut un apel public pentru găsirea unui loc liber la ATI, a murit joi în spitalul din Deva, potrivit unui anunţ postat de fiica lui pe pagina personală de Facebook.

Bărbatul de 67 de ani aştepta un loc liber la o secţie ATI de mai multe zile, iar familia a încercat să-l ajute sunând la mai multe spitale din ţară, în speranţa că se va găsi disponibil un pat de terapie intensivă cu dotările necesare.

Toma Avrigean a fost confirmat pozitiv la infecţia cu noul coronavirus, la începutul lunii noiembrie. După ce starea sa de sănătate s-a degradat, bărbatul a fost internat la spitalul din Orăştie, iar de acolo a scris pe contul său de Facebook un mesaj prin care îi ruga pe oameni să se protejeze şi să respecte regulile impuse de autorităţi.

“Vă asigur că e groaznic: febră, cefalee, dureri abdominale, dureri musculare, capacitate respiratorie redusă, lipsa poftei de mâncare, insomnie, plus carantină de 14 zile. Purtaţi masca, dezinfectaţi-vă, păstraţi distanţă, evitaţi spaţiile aglomerate! Fac acest avertisment din prietenie. Nu ignoraţi virusul, el există şi nu vă doresc să suferiţi. Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, scria, pe Facebook, bărbatul.

Potrivit fiicei sale, bolnavul a fost transferat miercuri la spitalul din Deva, unde a murit joi.

Într-un mesaj în care anunţă moartea tatălui său, tânăra promite că va face tot posibilul pentru a-i ajuta pe alţi oameni aflaţi în situaţia în care s-a aflat părintele ei.

“Tata, îţi promit că mă voi informa şi voi face tot posibilul să îi ajut pe alţii care sunt în aceeaşi situaţie în care ai fost şi tu! Dacă pe tine nu te-am putut ajuta, mai există o speranţă pentru alţii“, a notat pe contul său de Facebook, Alexandra Avrigean.

Leave a reply