sâmbătă, septembrie 24

Radu Beligan furat după moartea sa

1
404

Conform site-ului, de mondenități, playtech.ro, fiica lui Radu Beligan trece prin momente cumplite! După moartea lui Radu Beligan, aceasta a realizat cu stupoare că propriul ei tatăl a fost furat. Ce a găsit la vânzare întrece orice limită, așa că ea a luat măsuri imediat. Anamaria, fiica lui, și-a dat seama că două dintre obiectele personale pe care le deținea actorul au fost furate și scoase la licitație, așa că a decis să nu treacă cu vederea tot ce se întâmplă.

Anamaria Beligan a reclamat imediat faptul că ultimul permis de conducere deținut de Radu Beligan a fost scos la vânzare. Mai mult, există și o carte de identitate a fost furată și scoasă la licitație pe un site specializat, spre surprinderea fiicei marelui actor.

”Vă rog să sistați urgent comerțul cu actele de identitate ale tatălui meu. Sunt obiecte furate din masa succesorală – patrimoniul Radu Beligan.

În plus, actul dumneavoastră contravine punctului 9 de la capitolul «obiecte interzise» ale propriului dumneavoastră regulament.”, se arată în solicitarea făcută de fiica actorului.

Obiectele  acestea i-au aparținut maestrului Radu Beligan  și erau listate pentru suma de 850 de lei, dar vânzătorul era dispus și să negocieze pentru a le vinde. În cele din urmă, fiica actorului a reușit să oprească vânzarea, doar după ce a semnalat că marele actor fusese furat chiar și după moarte.

1 comment

Leave a reply