duminică, decembrie 5

PSD a găsit vinovații pentru pandemie. Pe listă nu apar Dan Tudorache, menajera, ex-nevasta și inelul de 60.000 de euro

0
1322

În sfârșit! Marcel Ciolacu și colegii săi au rezolvat problemele României. Cum: ca de obicei, aruncând vina pe alții. E din manualul fake news: se numește manipulare clasică.

PSD consideră că PNL “a eşuat” în privinţa controlului pandemiei şi în susţinerea economiei şi a educaţiei, în timp ce prioritatea ministrului Finanţelor, Florin Cîţu, “sunt scrisorile deschise”.


“Românii mor cu sutele, zilnic! Spitalele sunt în colaps! Bilanţul pandemiei a depăşit 10.000 de victime. Acesta este rezultatul eşecului dramatic al PNL în privinţa controlului pandemiei. La fel au eşuat şi în susţinerea economiei şi a educaţiei. Au sacrificat viitorul a milioane de copii şi i-au exilat într-o lume în care fac educaţie on-line fără tablete, internet sau manuale digitale. Orban şi PNL au condamnat la sărăcie sute de mii de familii care trăiesc din legumicultură, doar ca marile lanţuri străine de supermarketuri să prospere. În schimb, prioritatea lui Cîţu şi a găştii sale isterico-penibile sunt scrisorile deschise. PNL crede că, făcându-se de râs la poarta PSD, poate distrage atenţia românilor de la catastrofa din sistemul sanitar sau de la miile de firme locale pe care le-au adus în pragul falimentului. Prăduitorilor, românii vor testare accesibilă tuturor, spitale sigure, joburi stabile şi şcoli deschise, nu circ, hoţie şi scrisori deschise“, se arată într-un mesaj pe Facebook al PSD.

Candidaţii PNL Bucureşti au mers luni la sediul central al PSD, unde au depus scrisoarea deschisă adresată lui Marcel Ciolacu în care i se cere retragerea de pe listele pentru parlamentare a persoanelor cu probleme penale.

“Am venit la sediul PSD pentru a-i spune domnului Ciolacu să îşi asume toţi corupţii din PSD. Am spus din primul moment că PSD este partidul corupţilor, al celor care fură şi avem în fiecare zi dovezi că aşa este. Am spus din primul moment că această campanie va fi despre a arăta cum încearcă PSD să fure şi aceste alegeri şi astăzi aici am venit să îi spunem clar domnului Ciolacu să îşi asume lista de la Bucureşti. Îi vom lăsa o scrisoare deschisă pe care am prezentat-o ieri domnului Ciolacu, aşteptăm ca acesta să ia o decizie în ceea ce priveşte corupţii de pe listele PSD. La Bucureşti deja sunt câţiva sunt oameni care au arătat că vor cheltui banul public în interesul propriu, deja sunt dovezi în spaţiul public”, a spus Cîţu la sediul central al PSD.

Guvernul PNL are pe mână România de numai un an de zile. PSD a avut-o dintotdeauna. Tragedii precum Piatra Neamț sau Colectiv, ori explozia îmbolnăvirilor de COVID au toate un mare vinovat în cap de listă: PSD.

Acest partid a făcut din politică o mare vacă de muls. De la Iliescu, Adrian Năstase, Ponta, Dragnea, Grindeanu sau Ciolacu, PSD nu face nimic altceva decât să pună în funcții oameni care drenează banii statului spre buzunarele lor.

Ultimul caz este al ex-primarului PSD de la sectorul 1, Dan Tudorache, cercetat penal de DNA pentru îmbogățire în funcție.

Din acuzațiile DNA, reiese că Tudorache ar fi depus, în total 2.990.000 lei și 235.000 euro, în conturi bancare deschise pe numele fostei sale soții și a menajerei. De asemenea, pe numele Adinei Tudorache, fostul edil ar fi cumpărat bunuri imobile de peste 300.000i de euro și aproape 500.000 de lei, bijuterii, printre care: un inel în valoare de 58.500 de euro, un set de bijuterii în valoare de 64.225 USD, un inel cu diamant în valoare de 80.000 euro și un diamant de 190.000 de euro (avans 35.000 de euro), un inel de 65.000 euro, un set cercei și lănțișor cu pandantiv în valoare de 11.200 de euro, etc. Mai mult, conform acuzațiilor, tot prin intermediul fostei sale soții, Daniel Tudorache ar fi cumpărat acțiuni la un club de fotbal.

Leave a reply