sâmbătă, februarie 4

Procurorii din dosarele Colectiv și Maternitatea Giulești conduc ancheta în cazul incendiului care a făcut zece victime la Spitalul din Piatra Neamț

1
477

Procurorii Eduard Mihai Ilie și Marius Iacob instrumentează dosarul incendiului izbucnit sâmbătă seară la Spitalul Județean din Piatra Neamț, potrivit informațiilor Parchetului General. Zece oameni au murit în incendiu, alți șapte sunt răniți.

Marius Iacob, care a intrumentat dosarul incendiului de la Maternitatea Giulești, a plecat deja spre Piatra Neamț, unde va prelua cercetările începute de procurorii locali, relatează g4media.

Eduard Mihai Ilie a instrumentat dosarul incendiului din clubul Colectiv.

Comunicatul oficial al Parchetului General:

Secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție va prelua ancheta în cazul incendiului de la Secţia de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Piatra Neamț.

Cauza a fost înregistrată inițial pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, care s-a sesizat din oficiu, fiind dispusă începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

VEZI ŞI:

Imagini îngrozitoare din interiorul secției ATI care a ars la Spitalul de la Piatra Neamț

Crește numărul victimelor: 10 morți în incendiul de la Spitalul din Piatra-Neamț! Un medic are arsuri de gradul 4

Cronologie 2010-2020: Incendii produse în spitale şi unităţi farmaceutice

1 comment

Leave a reply