sâmbătă, august 13

Prințul Albert de Monaco primele declaraţii despre o posibilă despărţire

0
231

Prințul Albert a vorbit cu revista People despre intriganta plecare a soției sale în Africa de Sud. Prințul de 63 de ani ține să infirme zvonurile potrivit cărora șederea prelungită a soției sale în Africa de Sud natală ar avea legătură cu multiplele sale infidelități.

„Nu a părăsit Monaco pe fugă!”, a declarat Albert pentru revista People. „Nu a plecat pentru că era supărată pe mine sau pe oricine altcineva. S-a dus în Africa de Sud pentru a reevalua activitatea fundației sale de acolo și pentru a petrece puțin timp cu fratele ei și câțiva prieteni.”

„Ar fi trebuit să fie o ședere de maxim o săptămână, 10 zile și [ea este încă acolo], deoarece a avut această infecție, au apărut toate acele complicații medicale”, a completat Albert.

La finalul lunii mai, la scurt timp după sosirea sa în Africa de Sud, Charlene a început să se cofrunte cu niște complicații ORL, în urma unor proceduri prin care trecuse pentru a se pregăti de niște implanturi dentare. Drept urmare, ea a vizitat mai mulți medici pe parcursul verii, a ratat cea de-a 10-a aniversare a nunții sale cu Albert și, pe 13 august, a suferit o intervenție chirurgicală de patru ore.” A ţinut a mai completa acesta.

Leave a reply