marți, octombrie 19

Primele imaginile care au șocat anchetatorii. Ce a lăsat în urmă criminalul

0
434

Primele imagini din apartamentul groazei din Onești, din locul în care cei doi muncitori au fost uciși de bărbatul în vârstă de 68 de ani din apartamentul groazei din Onești. Ce a lăsat în urmă criminalul. Imaginile care au șocat anchetatorii

 

Premierul Florin Cîțu a cerut, astăzi, anchetă urgentă de la Onești. Asta, în contextul în care au fost descoperite erori grave în intervenția polițiștilor, 5 ore de negocieri fără niciun rezultat.

 

Imagine
Imagine

Reamintim faptul că “polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au fost sesizați că un bărbat, de 60 ani, din Onești, ar fi reținut, împotriva voinței lor, într-un imobil din localitate, doi bărbați, care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut celui în cauză în trecut. La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, pentru luarea măsurilor legale”, a anunțat luni seara IPJ Bacău.

“Aceștia au încercat să negocieze cu agresorul, ca să îi elibereze pe cei doi. Negocierile au durat circa trei ore.

Trupele speciale ale poliției l-au imobilizat pe presupusul ucigaș în trei minute de la intrarea în apartament după ce au tras 8 focuri de armă în mâinile și picioarele acestuia.

Presupusul ucigaș avea un cazier bogat, potrivit surselor G4Media.ro.

În 1987, el fusese condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru furt calificat, în 1991 – la un an și 6 luni pentru furt calificat, în 2003 – la 6 luni închisoare pentru vătămare corporală gravă, iar în 2010 a fost condamnat în Italia la 28 zile de închisoare pentru conducere sub influența alcoolului sau a stupefiantelor.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău s-a sesizat din oficiu și a deschis un dosar in rem pentru infracţiunea de omor calificat, potrivit unui comunicat oficial”

sursa: realitatea.net

Leave a reply